Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Οι επενδύσεις στον οπτικοακουστικό τομέα στο επίκεντρο της συνάντησης Κρέτσου με την Ένωση Τραπεζών

Οι επενδύσεις στον οπτικοακουστικό τομέα στο επίκεντρο της συνάντησης Κρέτσου με την Ένωση Τραπεζών
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΕΤ, Νικόλαος Καραμούζης, η γενική γραμματέας της ΕΕΤ, Χαρούλα Απαλαγάκη, και ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΕΤ, Γεώργιος Αρώνης
Η προοπτική της οπτικοακουστικής παραγωγής στην Ελλάδα, η δυναμική που αναπτύσσει, καθώς και η πορεία των νέων επενδυτικών κινήτρων, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου, με εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ).
Ο κ. Κρέτσος τόνισε τη σημασία του ρόλου των τραπεζών στην ανάπτυξη και προσέλκυση επενδύσεωνστον οπτικοακουστικό τομέα μετά την αύξηση του «cash rebate» από 25% σε 35% χωρίς όριο, και την ανακοίνωση νέου προγράμματος εγγυοδοσίας για τις οπτικοακουστικές παραγωγές, καθώς και το ΤΕΠΙΧ ΙΙ (επιχειρηματική χρηματοδότηση, πρόγραμμα εγγυοδοσίας 25 εκατ. ευρώ για οπτικοακουστικές παραγωγές).
Οι εκπρόσωποι της ΕΕΤ από την πλευρά τους, σημείωσαν ότι είναι αρωγοί στην εθνική προσπάθεια και στον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής.
Οι τράπεζες, όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, ήδη, παρέχουν χρηματοοικονομική ενίσχυση μετά τον απαραίτητο έλεγχο σε επιχειρήσεις του κλάδου οπτικοακουστικών παραγωγών και οι οποίες έχουν ενταχθεί στο «cash rebate».
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΕΤ, Νικόλαος Καραμούζης, η γενική γραμματέας της ΕΕΤ, Χαρούλα Απαλαγάκη, και ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΕΤ, Γεώργιος Αρώνης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης