Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαράκη: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους πολίτες τάζοντας 10.000 διορισμούς

Ζαχαράκη: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους πολίτες τάζοντας 10.000 διορισμούς
Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, είχε δηλώσει ότι ανοίγει ο δρόμος για 10.000 προσλήψεις στο δημόσιο
Για κοροϊδία των πολιτών από την κυβέρνηση κάνει λόγο η ΝΔ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ότι η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου ανοίγει τον δρόμο για 10.000 προσλήψεις στο δημόσιο.
«Η κυβέρνηση παριστάνει πως δεν κατάλαβε ότι τους κληρικούς θα συνεχίσει να τους πληρώνει το κράτος. Και κοροϊδεύει τους πολίτες, τάζοντας 10.000 διορισμούς, την ίδια ώρα που τους έχει γονατίσει στους φόρους», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην επερχόμενη ήττα του δεν θα διστάσει να τινάξει τη χώρα στον αέρα».
Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε «με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Αυτό δίνει δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να τις συμπληρώσουμε με προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων για να καλυφθούν ανάγκες του κοινωνικού κράτους, γιατρούς δασκάλους κλπ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης