Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Juncker, Katainen – Στο Ελσίνκι για το συνέδριο του ΕΛΚ

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Juncker, Katainen – Στο Ελσίνκι για το συνέδριο του ΕΛΚ
Το ΕΛΚ αποφασίζει για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος του για την προεδρία της Κομισιόν
Συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker και με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, J. Katainen θα έχει σήμερα Πέμπτη 8/11 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Ελσίνκι για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Σημειώνεται πως το ΕΛΚ καλείται να αποφασίσει ποιος από τους M. Weber και Al. Stubb θα ψηφίσουν για την προεδρία της Κομισιόν ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Επιπλέον, ο κ.Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις στο περιθώριο του συνεδρίου με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Pablo Casado και τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ της Κύπρου Αβέρωφ Νεοφύτου.
Χθες ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο συνέδριο του ΕΛΚ τόνισε πως η δημιουργία θέσεων εργασίας, ειδικά για τους νέους πρέπει να είναι η βασική προτεραιότητα.
«Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως η Ευρώπη έχει πάει καλά υπό την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος τα τελευταία χρόνια, η οικονομία έχει αναπτυχθεί στις περισσότερες χώρες, έχουν δημιουργηθεί πολλές θέσεις εργασίας.
Οι περισσότερες χώρες έχουν πάει καλά, 240 εκατ. Ευρωπαίοι έχουν δουλειά.
Αν και οι περισσότερες χώρες έχουν πάει καλά, δυστυχώς η Ελλάδα παραμένει η εξαίρεση σε αυτό τον αναπτυξιακό δρόμο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης