Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Mega Brokers: Νέα γραφεία, νέα εποχή

tags :
Mega Brokers: Νέα γραφεία, νέα εποχή
Με έδρα πλέον ένα κτήριο-κόσμημα στη σκιά της Ακρόπολης, η Mega Brokers, ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της διαμεσολάβησης, στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες
Σε μία ξεχωριστή βραδιά, πλημμυρισμένη από έντονα συναισθήματα, χαμόγελα, ευχές, φώτα και μουσικές, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Mega Brokers, στο ιδιόκτητο κτήριο στη συμβολή των οδών Φαλήρου και Ζαν Μωρεάς στο Κουκάκι, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.
Έξω από το εντυπωσιακό 7όροφο υπερσύγχρονο κτήριο η κυκλοφορία είχε διακοπεί εξαιτίας του πλήθους που συγκεντρώθηκε.
Στην είσοδο των φωταγωγημένων νέων γραφείων, οι προσκεκλημένοι δέχονταν το πιο θερμό καλωσόρισμα του Γιάννη, του Τάσου και της Χρύσας Χατζηθεοδοσίου, σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή για τους ίδιους, την εταιρία και τους ανθρώπους της.
Η Mega Brokers, ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, μετά από 30 χρόνια συνεχούς ανοδικής διαδρομής και διαρκούς προσφοράς στην ασφαλιστική αγορά και στην ελληνική οικονομία, βάζει τα θεμέλια για ακόμα πιο επιτυχημένη και παραγωγική πορεία, με έδρα πλέον ένα κτήριο-κόσμημα στη σκιά της Ακρόπολης.
Διευθύνοντες σύμβουλοι και πρόεδροι ασφαλιστικών εταιριών μαζί με τα κορυφαία στελέχη τους, δήμαρχοι περιοχών της χώρας, πρόεδροι φορέων, εκπρόσωποι των συλλογικών οργάνων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και της Ασφαλιστικής αγοράς, εκπρόσωποι του Τύπου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Mega Brokers και μοιράστηκαν τη χαρά με τους οικοδεσπότες, που είδαν να γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο ετών.
Το έντονα φορτισμένο κλίμα αποτυπώθηκε στο σύντομο χαιρετισμό του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρίας από τα μικρά γραφεία στη γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας, εκεί που μέσα σε λίγα τετραγωνικά στεγάστηκαν τα πρώτα όνειρα, μέχρι την απόλυτη καταξίωση ως κορυφαίος «παίκτης» στην ασφαλιστική αγορά και τη στέγαση πλέον των δραστηριοτήτων της στα νέα υπερσύγχρονα γραφεία των 1500 τετραγωνικών μέτρων.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mega Brokers, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, απέδωσε την επιτυχία αποκλειστικά στη σκληρή και επίμονη εργασία, στην προσπάθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού της για συνεχή βελτίωση και τονίζοντας ότι «κανένα έργο δε γίνεται από μόνο του» διευκρίνισε ότι η εξέλιξη αυτή της Mega Brokers οφείλεται σε όλους, κατονομάζοντας τους πελάτες, τους συνεργάτες, τα στελέχη και τις ασφαλιστικές εταιρίες ως τους συντελεστές της προόδου.
Η μετεγκατάσταση της εταιρίας στα νέα γραφεία αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για ακόμα καλύτερη συνέχεια, όπως ανέφερε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, τονίζοντας ότι «τα όνειρά μας είναι μακρύτερα.
Δεν έχουμε ταβάνι στο όραμα» και ανανέωσε το ραντεβού της επόμενης συνάντησης όλων όσων ήταν εκεί, αλλά και αυτών που θα προστεθούν στη συνέχεια «σε ένα άλλο, μεγαλύτερο κτήριο».
Η βραδιά των εγκαινίων έκλεισε με την περιήγηση των παριστάμενων στους χώρους των νέων γραφείων και της ξεχωριστής εσωτερικής αυλής του κτηρίου, που πλέον ανοίγει νέους ορίζοντες για τη Mega Brokers και συντελεί στην άνοδο του επιπέδου της ασφαλιστικής αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης