Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Μεταπτυχιακό στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά από τον όμιλο Epsilon Net

tags :
Μεταπτυχιακό στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά από τον όμιλο Epsilon Net
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά προσφέρει το Epsilon Net College, σε συνεργασία με το Διεθνές Ιταλικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO
Η Epsilon Net με τη δημιουργία του Epsilon Net College ακολουθεί με συνέπεια το όραμα και τις αξίες της και πιστοποιεί την εδώ και δύο δεκαετίες στήριξη της σε όσους δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να εισέλθουν στον χρηματοοικονομικό και λογιστικό κλάδο.
Το Epsilon Net College, είναι το πρώτο ιδιωτικό ελληνικό κολέγιο που συνδέει τους σπουδαστές του αυτόματα με το εγχώριο, αλλά και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.
Το Epsilon Net College προσφέρει, σε συνεργασία με το Διεθνές Ιταλικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO, μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά (MBA in Accounting & Finance).
Ένα πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής Οικονομίας, στην ελληνική αλλά και στην αγγλική γλώσσα το οποίο συνδυάζει την άρτια επαγγελματική κατάρτιση με την υπεροχή της ακαδημαϊκής διάστασης, ώστε να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη συνέργεια γνώσης. Το MBA in Accounting & Finance αναδεικνύει την γνώση στο υψηλότερο επίπεδο, περιλαμβάνοντας πληροφορίες και εμπειρίες από νεοεμφανιζόμενες πηγές γνώσης και επιτρέποντας τις συγκριτικές μελέτες μεταξύ διαφορετικών χωρών και συστημάτων.
Η Epsilon Net, για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και στον εκπαιδευτικό τομέα, προσφέροντας έναν πολυδιάστατο και αναλυτικό τρόπο προσέγγισης στα προγράμματα σπουδών που αφορούν το λογιστικό και χρηματοοικονομικό κλάδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης