Νέα Δημοκρατία: Οι Τσίπρας και Καμμένος συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες

Νέα Δημοκρατία: Οι Τσίπρας και Καμμένος συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες
«Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέματα δημοσίως», τονίζει η Νέα Δημοκρατία
Ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτίθεται τόσο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι Τσίπρας και Καμμένος συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι για μία ακόμη φορά λέει ψέματα, κάτι που έχει κάνει και το παρελθόν.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «επιβεβαιώθηκε πλέον και δια στόματος του κ. Τσίπρα ότι με τον κ. Καμμένο συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες.
Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο πρωθυπουργός αποκάλυψε... χαλαρά ότι ο κ. Καμμένος, αφού καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μην χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους.  
Κατά τα άλλα ουδεμία έκπληξη προκαλεί πια ότι ο κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέματα δημοσίως.
Δεν άκουσε ποτέ τον Παύλο Πολάκη να προαναγγέλλει φυλακίσεις, δεν είδε τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά ότι χρηματίζεται από τον Τζωρτζ Σόρρος, ενώ διέψευσε ότι η κ. Αχτσιόγλου έκανε έφεση για να μην δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.    
Προανήγγειλε όμως δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο.
Δεν έχει νόημα να τις σχολιάσουμε.
Οι πολίτες έχουν πια συνειδητοποιήσει πόσο κόστισαν στην χώρα μας τα "go back madame merkel” και τα "θα σκίσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο".
Καλό βράδυ κ. Τσίπρα».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS