Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Είμαστε σε μακροχρόνια προεκλογική περίοδο – Θα βυθιστούμε ξανά σε κρίση

Κουτσούμπας: Είμαστε σε μακροχρόνια προεκλογική περίοδο – Θα βυθιστούμε ξανά σε κρίση
Δεν μπορεί να υπάρξει δίκαιη ανάπτυξη, η Ευρωζώνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τόνισε ο κ.Κουτσούμπας
Την θέση πως η χώρα έχει εισέλθει σε μακροχρόνια προεκλογική περίοδο διατύπωσε ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος εκτίμησε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαντλήσει την θητεία του.
«O κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, έχει προκηρύξει, ήδη, έχει κηρύξει την προεκλογική περίοδο.
Μάλιστα χθες από τη Βουλή και όλες αυτές τις μέρες, αυτά που είπε, παρότι λέει ότι θα πάμε του χρόνου τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο σε εκλογές, θα κάνει όλη τη θητεία, ουσιαστικά δείχνουν ότι μπήκαμε σε μία μακροχρόνια προεκλογική περίοδο, διότι όλες αυτές οι απόψεις, οι οποίες λέγονται, τα ταξίματα, ο αέρας δήθεν αισιοδοξίας, μιας επίπλαστης αισιοδοξίας που παρουσιάζεται, μυρίζουν τέτοιο κλίμα» υποστήριξε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο προσωπικό του συνεταιρισμού ΣΥΝΚΑ στα Χανιά.
Ο κ.Κουτσούμπας έκανε λόγο για εργασιακή ζούγκλα, τονίζοντας ότι ενώ υπάρχουν κλάδοι που οι εργαζόμενοι αμείβονται κανονικά, η πλειοψηφία των νέων αμείβεται με μισθούς πείνας
Όπως είπε, το ΚΚΕ παλεύει με κάθε μέσο ώστε να ανατραπεί αυτή η κατάσταση, επισημαίνοντας πως «δίκαιη ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει».
«Σήμερα η Ευρωζώνη  αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τα οποία θα επηρεάσουν και την ελληνική οικονομία.
Θεωρούμε ότι ακόμα και μικρή ανάπτυξη να έχουμε για ένα-δύο χρόνια, σε ένα διάστημα θα βυθιστούμε ξανά σε κρίση.
Και όχι μόνο λόγω των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας και των προβλημάτων που έχει αλλά λόγω της παγκόσμιας οικονομίας» τόνισε ο γ.γ. του ΚΚΕ, ο οποίος σχετικά με το θέμα των συντάξεων και το εάν θα περικοπούν ή όχι, ανέφερε πως ισχύει ο νόμος Κατρούγκαλου.
«Ισχύει ο νόμος αυτός που μειώνει τις συντάξεις.
Άρα, παίρνεις μια αναστολή.
Και λέει η κυβέρνηση και το πανηγυρίζει.
Εμείς δεν λέμε να μη γίνει αναστολή.
Ας γίνει αναστολή για ένα εξάμηνο μπας και ανακουφιστεί ο κόσμος και μπας και δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις» υποστήριξε ο κ.Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης