Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Στις 15/11 η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της Folli Follie

Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Στις 15/11 η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της Folli Follie
Στις 15/11 η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της FF Group
Στις 15/11 ενώπιον του Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών προσδιορίστηκε η συζήτηση επί της Αιτήσεως Προσωρινής Διαταγής 56 μελών της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών κατά της Folli Follie και των Ορκωτών Ελεγκτών της.
Την ίδια ημέρα θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία εκδικάσεως της Αιτήσεως Συντηρητικής Κατασχέσεως.
Επίσης, η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών ανακοινώνει ότι ο Διεθνούς Φήμης Οργανισμός Προστασίας Θεσμικών επενδυτών με άνω των 2000 μελών-θεσμικών επενδυτών ISS Institutional Shareholder Services Inc. θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ανακοίνωση απευθυνόμενη σε όλα τα μέλη του παγκοσμίως με την οποία υιοθετεί την Ομαδική Αγωγή που θα κατατεθεί από την Ένωση Ελλήνων Επενδυτών.
Οι ενέργειες, ο επαγγελματισμός και η μαχητικότητα του παραπάνω Οργανισμού ISS αποτελούν Οδηγό για τα μέλη της Ένωσής , οι οποίοι οραματίζονται να δουν κάποτε και στην χώρα μας να προστατεύεται αποτελεσματικά και χωρίς χρονικές καθυστερήσεις η περιουσία των Επενδυτών από οποιουσδήποτε παραβιάζουν τον Νόμο , είτε είναι οι διοικήσεις των Τραπεζών είτε είναι οι μεγαλομέτοχοι κορυφαίων εταιρειών που δεν σέβονται τον επενδυτή-μέτοχό τους.
Σύμφωνα με την Ένωση Ελλήνων Επενδυτών  όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στις Ομαδικές Αγωγές , ας επικοινωνήσουν άμεσα με το 210.3633104, ή να στείλουν mail στο info@helinas.gr ή στο info@kyroslawoffices.gr με την ένδειξη “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ FOLLI - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ 20-11-2018 www.helinas.gr.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS