Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι ο τρίτος πόλος αλλά ο μόνος δρόμος - Είναι η σύγχρονη έκφραση της Κεντροαριστεράς

Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι ο τρίτος πόλος αλλά ο μόνος δρόμος - Είναι η σύγχρονη έκφραση της Κεντροαριστεράς
Οι δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού εξαπολύουν ολομέτωπη επίθεση εναντίον μας γιατί ενοχλούμε
«Το Κίνημα Αλλαγής είναι η σύγχρονη έκφραση της Κεντροαριστεράς, δεν είναι ο τρίτος πόλος αλλά ο μόνος δρόμος» τονίζει Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δημιουργία του ΚΙΝΑΛ.
Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Καρφί υπογραμμίζει πως «συνεχίζουμε με τις αξίες και τις αρχές της Δημοκρατικής Παράταξης, με σεβασμό στην ιστορία μας και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Συνδυάζουμε το νέο, την ανανέωση με την εμπειρία.
Μπορούμε να γίνουμε ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων στον τόπο.
Οι 212.000 συνιδρυτές του κινήματος έδειξαν τη δυναμική που έχει ο νέος φορέας.
Δυναμική που ανησυχεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους", επισημαίνει η κ. Γεννηματά και προσθέτει:
"Οι δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού εξαπολύουν ολομέτωπη επίθεση εναντίον μας γιατί ενοχλούμε. Ενοχλεί η άρνησή μας στα δήθεν ευρωπαϊκά και προοδευτικά μέτωπα που διχάζουν τον Ελληνικό Λαό και αποσκοπούν σε μικροκομματικά οφέλη. Ενοχλεί ότι είμαστε παράταξη που διαχρονικά πορεύτηκε με γνήσιο πατριωτισμό ενώνοντας τους Έλληνες.
Όσο μας χτυπάνε τόσο δυναμώνουμε. Είμαστε δύναμη αλλαγής. Δουλεύουμε για τους πολλούς και όχι για τους λίγους».
Η Φώφη Γεννηματά υπογραμμίζει με νόημα πως «εμείς κοιτάζουμε το αύριο αφήνοντας τους άλλους να ξιφουλκούν στις σκιές τους παρελθόντος. Βγαίνουμε ξανά μπροστά.
Τώρα που κλείνει ο κύκλος της κυβερνητικής θητείας μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες της αριστεράς και εφάρμοσε μία δεξιά αντιλαϊκή πολιτική, υποταγμένη στις εντολές των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, δεν είναι λύση η παλινόρθωση της δεξιάς».
Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ υπογραμμίζει:
«Τσίπρας και Μητσοτάκης τσακώνονται ποιος είναι ο πιο καλός μαθητής της σχολής λιτότητας του Βερολίνου και των Βρυξελλών.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να παίζουν με τις τύχες του τόπου μας. Αρκετά με αυτό το ταγκό της ανευθυνότητας.
Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και ριζική αλλαγή πολιτικής.
Γι' αυτό χτυπάμε την καμπάνα της Εθνικής Αφύπνισης, για να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του».
«Εμείς», συνεχίζει «έχουμε παρουσιάσει το σχέδιο Ελλάδα, μια ολοκληρωμένη πρόταση, για την ανάπτυξη, την απασχόληση την κοινωνική δικαιοσύνη. Θέλουμε ενωμένους τους Έλληνες πάνω σε μια νέα εθνική κοινωνική συμφωνία.
Πάνω σε ένα νέο ριζοσπαστικό και προοδευτικό πλαίσιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που θα μας βγάλει με ασφάλεια στο ξέφωτο.
Γι' αυτό ζητάμε ισχυρή εντολή, για να εξασφαλίσουμε πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης