Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Από την «ελεύθερη» Ελλάδα στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο

Μιχαλολιάκος: Από την «ελεύθερη» Ελλάδα στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Οι ταπεινωμένοι σκλάβοι της ανάγκης και η Ελλάδα της Τιμής που Αντιστέκεται
«…Η «φρονιμάδα» είναι των πολλών αυτή που μας έφαγε και μας τρώει.
Την «τρέλα» θέλω, αυτή με καθαρίζει από τα τρις βαριά και βρώμια κατακαθίσματα που αφήνει μέσα μου περνώντας ή συγκαιρινή, ταπεινωμένη ελληνική ζωή και με φαρμακώνει.
Η τρέλα έχει μάτια και βλέπει.
Η φρονιμάδα είναι τύφλα...
Τον Ασυμβίβαστο ζητώ και το Σκληρό, γυρεύω τον Τρελό, το Σιδερένιο, τον Αλύγιστο (Ίων Δραγούμης, «Για το βιβλίο του Περικλή Γιαννόπουλου», 15-10-1906)
 Γράφοντας την άποψή του για το βιβλίο του Περικλή Γιαννόπουλου, του ηρωϊκού αυτόχειρα του Ελληνικού Εθνικισμού, ο άλλος μεγάλος της Εθνικιστικής Ιδέας, ο Ίων Δραγούμης, σχολιάζοντάς το έλεγε πως αναζητεί τον τρελό, τον σιδερένιο, τον αλύγιστο, που θα λυτρώσει την χώρα από την “φρονιμάδα” των πολλών, που θα ελευθερώσει την Πατρίδα από την ταπεινωμένη ζωή που φαρμακώνει όσους είχαν τότε παραμείνει ζωντανοί!
Και ήσαν πολλοί με πρώτο και κορυφαίο τον ίδιο, που ο τραγικός διχασμός οδήγησε χέρια Ελληνικά να τον δολοφονήσουν μέσα στο κέντρο των Αθηνών στα 1920.
Τα λόγια αυτά του Ίωνος Δραγούμη μου έρχονται στο νου με αφορμή τον ηρωικό θάνατο για μια Σημαία στην Βόρειο Ήπειρο ενός παλικαριού, του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Η Πατρίδα αυτή παρ’ όλη την παρακμή, παρ’ όλη την κακομοιριά μέσα σε μια εποχή προσκυνημένη στους αριθμούς και στους υπολογισμούς των “λογιστάδων”, που όχι μόνον δεν γράφουν Ιστορία, αλλά καταργούν την Ιστορία, δεν σταματά να γεννά Ήρωες!
Από τον Τάσο Ισαάκ, τον Σολωμό Σολωμού, το παλικάρι με το τσιγάρο στο στόμα που πέθανε προσπαθώντας να κατεβάσει την τουρκική σημαία, τον Γιαλοψό, τον Καραθανάση και τον Βλαχάκο, τον Ηλιάκη και τώρα στις 28 Οκτωβρίου του 2018 στις Βουλιαράτες της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.
 
Η Ελλάδα αντιστέκεται
 
Ήταν 28η Οκτωβρίου του 2018 και το Έθνος εόρτασε το μεγάλο “ΟΧΙ” του Ελληνισμού απέναντι στον Ιταλό εισβολέα του 1940.
Σκληρή προπαγάνδα κομμουνιστική από την κρατική τηλεόραση και από τους “καθηγητάδες” της γενιάς του Πολυτεχνείου, που έχουν καταδικάσει μια γενιά ολόκληρη και ίσως και δύο, όχι μόνον στην αμορφωσιά, αλλά και στον εθνομηδενισμό, ποτίζοντας τις ψυχές τους με αντεθνικό δηλητήριο και διαστρεβλώνοντας την Ιστορία του Γένους μας.
Μάταιος ο κόπος τους όμως… Η Ελλάδα αντιστέκεται!
Μαθητές σχολείου στο Γέρακα Αττικής παρ’ όλη την απαγόρευση από την κόκκινη χούντα που εξουσιάζει την Παιδεία των Ελλήνων, τραγούδησαν στην μαθητική παρέλαση το “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα” και η συνέχεια δείχνει πόσο χαμηλά έχει πέσει αυτός ο τόπος.
Το συμβούλιο των καθηγητών συνήλθε και αποφάσισε να τιμωρήσει τους μαθητές και τους τιμώρησε με αποβολή γιατί τραγούδησαν το “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα”!
Αν τραγουδούσαν κανένα άσμα των μπολσεβίκων από αυτά που έχουν γραφτεί πάνω στη μουσική κομμουνιστικών εμβατηρίων, σίγουρα όχι μόνον δεν θα τους τιμωρούσαν, αλλά και θα τους επαινούσαν…
Σε προηγούμενους χρόνους στην μεγάλη παρέλαση της Θεσσαλονίκης στρατιωτικά αγήματα τραγουδούσαν το “Μακεδονία ξακουστή”, αλλά αυτή τη χρονιά δεν ακούστηκε τίποτε.
Η συμφωνία των Πρεσπών με σάρκα και οστά στις λεωφόρους της Θεσσαλονίκης να απαγορεύει στα Ελληνόπουλα που έχουν την τιμή να φορούν το χακί, να τραγουδήσουν για την Μακεδονία!
Όπως μάλιστα κατήγγειλαν μαθητές της Θεσσαλονίκης:  "Δόθηκε εντολή στα στρατιωτικά αγήματα όχι μόνο να μην τραγουδήσουν το Μακεδονία ξακουστή αλλά να αποφύγουν γενικά να φωνάξουν οτιδήποτε.
Όταν καλούσαμε με την ντουντούκα και τις φωνές μας να τραγουδήσουν το " Μακεδονία ξακουστή" ή αν τους το απαγόρευσαν, κάποιοι κούνησαν με νόημα το κεφάλι τους.
Κάτι ακούστηκε μετά το Μακεδονία Παλλάς πολύ μακριά από τους επισήμους διότι η απαίτηση του κόσμου ήταν πάνδημη”.
 
Επίσημο κρατικό ιδεολόγημα ο εθνομηδενισμός

Όλα αυτά συνέβησαν στην “ελεύθερη” Ελλάδα του 2018.
Μαθητές να αποβάλλονται γιατί είχαν το θάρρος απέναντι στους σύγχρονους Εφιάλτες, που κάνουν ένα παιδομάζωμα ψυχών, να υψώσουν ανάστημα, να τραγουδήσουν υπερήφανα ένα εμβατήριο Εθνικό, ένα εμβατήριο βγαλμένο από το αίμα του Παύλου Μελά, του Τέλλου Άγρα, του ηρωικού Μαύρου Καβαλάρη της Ιστορία μας, του Συνταγματάρχη Βελισσάριου, του ελευθερωτή των Ιωαννίνων, που έπεσε μαχόμενος στην πρώτη γραμμή για την ελευθερία της Μακεδονίας μας!
Στην “ελεύθερη” Ελλάδα του 2018 στα στρατιωτικά αγήματα απαγορεύτηκε να τραγουδήσουν το “Μακεδονία ξακουστή” και έγινε μια παρέλαση για το “ΟΧΙ” απ’ αυτούς που έχουν πει ναι μέσα σε μέτρα αστυνομικά σκληρά, με τους γενίτσαρους του ανθελληνισμού να δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο απέναντι σε αυτούς που τιμούν την Σημαία, την ίδια στιγμή που προστατεύουν με κάθε τρόπο αυτούς που καίνε την Σημαία.
Τα ίδια που συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη συνέβησαν και σε άλλες πόλεις της “ελεύθερης” Ελλάδας.
Στα Τρίκαλα επί παραδείγματι, την 28η Οκτωβρίου του 2017, το στρατιωτικό άγημα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), είχε παρελάσει τραγουδώντας το “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα”. Αυτήν την χρονιά δεν ακούστηκε ψίθυρος …
Η συμφωνία των Πρεσπών σε πλήρη εφαρμογή, ο εθνομηδενισμός επίσημο κρατικό ιδεολόγημα χωρίς αντίδραση από αυτούς οι οποίοι υποτίθεται ότι στέκουν απέναντι στην σημερινή κυβέρνηση.
 
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Πεθαίνοντας ελεύθερος στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο

Αυτά στην “ελεύθερη” Ελλάδα, γιατί στην σκλαβωμένη Ελλάδα της Βορείου Ηπείρου βρέθηκε ένα παλικάρι που ύψωσε ψηλά την Γαλανόλευκη και πέθανε γι’ αυτήν.
Τον είπαν τρελό, τον είπαν εξτρεμιστή!
Και πράγματι το να πεθαίνει κανείς για την Σημαία σε αυτή την μίζερη εποχή ηχεί στα ανθρωπάκια, ακούγεται στους γραικύλους παράταιρο, εξωφρενικό, τρελό. Γιατί, η “φρονιμάδα” των πολλών γονατίζει τον Λαό μας, τον κάνει δούλο, τον ταπεινώνει και ο μόνος τρόπος αυτή η “φρονιμάδα” να κτυπηθεί καίρια στη βάση της είναι το παράδειγμα, ένα παράδειγμα θυσίας, ένα παράδειγμα ηρωϊσμού, ένα παράδειγμα ενός ξεχωριστού Άνδρα που “θανάτω θάνατον πατήσας” επάνω από τη ζωή του  βάζει την Πατρίδα, βάζει την τιμή της Σημαίας!
Έζησε πολλά χρόνια ο Κωνσταντίνος Κατσίφας στην “ελεύθερη” Ελλάδα και γνώρισε την βρώμα και την δυσωδία της νεοελληνικής κακομοιριάς και όμως αυτό δεν τον λύγισε! Δήλωνε Έλληνας και ήταν Έλληνας, αλλά κάποιοι τον έλεγαν Αλβανό.
Τον έλεγαν Αλβανό στην Ελλάδα και Έλληνα στην Αλβανία και όμως το άντεξε και ενώ θα μπορούσε να υπηρετήσει μία θητεία τριών μηνών στο ψευτορωμαΐκο των αστράτευτων, των φυγόστρατων και των λιποτακτών, αυτός θέλησε να υπηρετήσει πλήρη θητεία και μάλιστα στις Δυνάμεις Καταδρομών και ήταν υπερήφανος γι’ αυτό!
Ήταν υπερήφανος γιατί φόρεσε την Στολή, την Στολή του Έλληνα Στρατιώτη, γιατί υπηρέτησε την Σημαία και γι’ αυτήν την Σημαία και την Τιμή της άφησε την τελευταία του πνοή στην σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου.
Αλήθεια, θα ξυπνήσει όλους αυτούς που σέρνονται ταπεινωμένοι σκλάβοι της “λογικής” και της ανάγκης, το Αίμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, θα ξυπνήσει τους δούλους, που ζουν στην “ελεύθερη” Ελλάδα η υπερηφάνεια ενός Έλληνας ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, που πέθανε στην σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου;
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης