Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Τσίπρας στο δείπνο που παραθέτει ο Macron για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

Ο Τσίπρας στο δείπνο που παραθέτει ο Macron για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου
Ο πρωθυπουργός έφτασε στην γαλλική πρωτεύουσα απευθείας από το Βερολίνο
Στο Παρίσι βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο πρωθυπουργός έφτασε στην γαλλική πρωτεύουσα απευθείας από το Βερολίνο και παρακάθεται σε δείπνο που παραθέτει ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων από όλη την υφήλιο, καθώς και διεθνών οργανισμών που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις.
Μεταξύ αυτών (85 τον αριθμό, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική πλευρά) ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ο Ρώσος Πρόεδρος,Vladimir Putin, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, ο γγ του ΟΗΕ, Antonio Gutteres, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde.
Το αποψινό δείπνο, το οποίο παραθέτει ο Macron και η σύζυγός του προς τους ηγέτες και τις-τους συζύγους τους, πραγματοποιείται στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται έκθεση αφιερωμένη στις περιόδους Μπλε και Ροζ του Πικάσο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης