Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσοχατζόπουλος: Οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη

Τσοχατζόπουλος: Οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη
Η απάντηση του Άκη Τσοχατζόπουλου σε δημοσίευμα εφημερίδας
Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ενώ κάνει λόγο για διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή του, με αφορμή δημοσίευμα του Σαββάτου 10//11 της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με τίτλο «Θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ» και υπέρτιτλο «Βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε ειδική κρύπτη.
Είναι του Άκη;»
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού πρώτα υπενθυμίζει την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ. ότι ουδέποτε έλαβε χώρα περιστατικό όπου ειδικές δυνάμεις εντόπισαν κρύπτη με τεράστια ποσά, υπογραμμίζει ότι «οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».
Όπως σημειώνει ο κ. Τσοχατζόπουλος «δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία», καθώς «γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου.
Σπεύδουν όμως - παράλληλα - να προσφέρουν και τις “υπηρεσίες” τους σε διάφορα “κέντρα” που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου».
Ολόκληρη η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής:
 «…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία.
Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου.
Σπεύδουν όμως - παράλληλα - να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.
H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».
Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας έκανε λόγο για  ποσό 19.000.000 ευρώ που  βρέθηκε σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιό Ψυχικό, μετά  από έλεγχο της Αστυνομίας, το οποίο μάλιστα βρισκόταν σε ειδική κρύπτη.
Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο 10/11 διέψευσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», τονίζοντας πως «καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης