Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Ο Τσίπρας το πρωί είναι με τον Π. Καμμένο, το βράδυ με τους Γερμανούς Σοσιαλδημοκράτες

Χρηστίδης: Ο Τσίπρας το πρωί είναι με τον Π. Καμμένο, το βράδυ με τους Γερμανούς Σοσιαλδημοκράτες
Αναξιόπιστη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο του SPD της Γερμανίας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης, ο οποίος τον κατηγόρησε για μικροκομματικά συμφέροντα.
«Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιείται και χρησιμοποιεί τις ταμπέλες για να εξυπηρετήσει μικροκομματικά συμφέροντα.
Είτε αυτό αφορά την Ελλάδα είτε το εξωτερικό.
Από εκεί και πέρα χρειάζεται οι Ευρωσοσιαλιστές να δημιουργήσουμε μία ριζοσπαστική πολιτική πλατφόρμα εν όψει των Ευρωεκλογών, όπου οι πολίτες παίρνουν τις τύχες στα χέρια τους και δεν αφήνουν μικρές μειοψηφίες να κάνουν κουμάντο.
Ο κ. Τσίπρας κάνει ένα συνεχές πολιτικό πυροτέχνημα, μία με τους σοσιαλιστές, μία με τους πράσινους, μία με την κ. Μέρκελ.
Η πολιτική του επιλογή είναι το πρωί με τον κ. Καμμένο και το βράδυ στους Γερμανούς Σοσιαλδημοκράτες» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος χαρακτήρισε αναξιόπιστη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
«Το μεγάλο πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης και του κ. Τσίπρα προσωπικά είναι ότι είναι εντελώς αναξιόπιστοι.
Αυτό είναι κάτι που το έχουν αντιληφθεί όλοι οι Έλληνες πολίτες σε όλες τις κρίσιμες στιγμές στις οποίες ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε κάτι.
Για παράδειγμα, στο ζήτημα των προσλήψεων, υπάρχει ανάγκη για προσλήψεις στην υγεία, προφανώς και υπάρχει;
Και πότε έγιναν οι τελευταίες προσλήψεις;
Έγιναν με απόφαση της κυβέρνησης το 2014 και υλοποιήθηκε στη συνέχεια, είναι, όμως, απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου του 2014.
Από τότε, ακούμε τον κ. Τσίπρα σε κάθε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να υπόσχεται θέσεις εργασίας οι οποίες ποτέ δε γίνονται πράξη.
Σε μία σειρά ακριτικών νησιών καθώς και σε νοσοκομεία στην Ηπειρωτική Ελλάδα, δεν υπάρχουν νοσοκομειακοί γιατροί ούτε νοσηλευτικό προσωπικό, πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια των ασθενών, όπως το είδαμε να εξελίσσεται στο Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.
Χρειάζονται προσλήψεις στη χώρα και στην Υγεία και στην Παιδεία και φυσικά και σε άλλους κρίσιμους τομείς.
Χρειάζονται επενδύσεις στον κρατικό μηχανισμό, καθώς οι αστυνομικοί μας δεν έχουν ασυρμάτους για να ενημερώνουν ότι γίνονται κλοπές και ληστείες κι όλο αυτό που εξελίσσεται καθημερινά όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά από άκρη σ’ άκρη της χώρας.
Χρειάζεται αναβάθμιση και της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και όλων των Σωμάτων, για να υπερασπίζονται τη χώρα μας και εσωτερικά και εξωτερικά.
Αυτό, ωστόσο, πρέπει να γίνει μακριά από προεκλογικές κορώνες.
Ακούμε 4 διαφορετικά νούμερα.
Ο κ. Τσίπρας είπε για 10.000, ο κ. Γαβρόγλου για 16.000 και η κΑ. Ξενογιαννακοπούλου για 18.000.
Δεν έχουν ένα νούμερο να πουν για το πόσοι πραγματικά χρειάζονται για το 2019, το 2020 και το 2021» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αναδρομικών, υποστηρίζοντας ότι κανείς βουλευτής – νυν ή τέως - του Κινήματος Αλλαγής δεν πρόκειται να διεκδικήσει τα αναδρομικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης