Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας νομίζει ότι είναι το πεπρωμένο του να λύσει όλα τα θέματα

Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας νομίζει ότι είναι το πεπρωμένο του να λύσει όλα τα θέματα
Γελοιοποιούμαστε όταν λέμε ότι οι κληρικοί δεν θα θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι αλλά θα πληρώνονται από το κράτος είπε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας νομίζει ότι είναι το πεπρωμένο του να λύσει όλα τα θέματα διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία αναφερόμενη στις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει συμφωνία αλλά πρόθεση συμφωνίας».
Σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του 24/7 η κα.Ασημακοπούλου έκανε λόγο για αναστάτωση στους κόλπους της Εκκλησίας, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό μεγαλομανία.
«Νομίζει ότι είναι το πεπρωμένο του να λύσει όλα τα θέματα.
Πήραν τα μυαλά του αέρα με το Νόμπελ.
Γελοιοποιούμαστε όταν λέμε ότι οι κληρικοί δεν θα θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι αλλά θα πληρώνονται από το κράτος» είπε η κα.Ασημακοπούλου, τονίζοντας ότι η ίδια είναι υπέρ μιας λύσης που θα διασφαλίζει μια καλή σχέση μεταξύ Κράτους – Εκκλησίας.
Όσον αφορά την αντιπαράθεση για το ζήτημα των προσλήψεων στο Δημόσιο, η κα.Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι είναι υπέρ στοχευμένων προσλήψεων όπου υπάρχουν ανάγκες ενώ έκανε λόγο για εξαγγελίες Τσίπρα ενόψει εκλογών.
«Προφανώς και υπάρχουν ανάγκες στο Δημόσιο.
Το πρόβλημα είναι το πώς λειτουργεί» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία απάντησε θετικά στο ερώτημα εάν το Κίνημα Αλλαγής θα μπορούσε να είναι μελλοντικός εταίρος σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης