Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης στο BN: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη χαριστική βολή στα φτωχά νοικοκυριά με την κατάργηση του νόμου Κατσέλη

Π. Λαφαζάνης στο BN: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη χαριστική  βολή στα φτωχά νοικοκυριά με την κατάργηση του νόμου Κατσέλη
Ο κ. Λαφαζάνης εκτιμά ότι οι κάλπες στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι γρίφος
Σκληρή γλώσσα για τους πρώην συντρόφους του χρησιμοποιεί ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή την κατάργηση ακόμη και του διάτρητου νόμου Κατσέλη, από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Υποστηρίζει ότι είναι ντροπή για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη, αφού υπέκυψαν στις πιέσεις των πιστωτών και των τραπεζιτών προχωρώντας στην κατάργηση του νόμου Κατσέλη, ο οποίος ήρθε στο προσκήνιο  επι Γ. Παπανδρέου το 2010 και στη συνέχεια «απογυμνώθηκε» από τις επόμενες κυβερνήσεις για να φθάσουμε στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ που τον καταργεί.
Με αυτή την πρωτοβουλία της, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δίνει τη χαριστική βολή στα φτωχά και λαϊκά νοικοκυριά αφού ανοίγει το δρόμο για γενικευμένη αρπαγή της πρώτης κατοικίας χωρίς κανένα φραγμό και δισταγμό.
Η κατάργηση του νόμου Κατσέλη έστω και διάτρητος θα γίνει εφιάλτης για τα νοικοκυριά με συνέπεια να χάσουν τα σπίτια τους από τα Fund τα οποία περιμένουν να βγάλουν κέρδη από τους βιοπαλαιστές της ζωής, οι οποίοι δεν φταίνε για την χρεοκοπία της χώρας.
Η Ελλάδα τους επόμενους μήνες θα επιστρέψει στην κατοχή όπου χάνονταν σπίτια για ένα κομμάτι ψωμί.
Ο γραμματέας της ΛΑΕ κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης λέει ότι πρέπει να εφαρμοσθεί η δική τους πρόταση που προβλέπει την διαγραφή στεγαστικών δανείων που δεν μπορούν να αποπληρωθούν και συνδέονται με πρώτη κατοικία.
Υποστηρίζει ότι καθημερινά επισκέπτονται τα γραφεία  της ΛΑΕ, άνθρωποι που μας λένε ότι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους αφού λαμβάνουν  επιστολές για επικείμενο πλειστηριασμό.
Μας περιγράφουν τη δυστυχία τους, επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης όπως και τα δεινά που ζουν και θα ζήσουν κατά χιλιάδες τους επόμενους μήνες … χάρη στη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Λαφαζάνης εκτιμά ότι οι κάλπες στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι γρίφος με τις δημοσκοπήσεις να διαμορφώνουν  μια …τρύπα στο νερό.
Προτρέπει τους πολίτες να μην επιλέξουν την αποχή διότι έτσι θα στηρίξουν τους δήμιους τους ενώ το πολιτικό κατεστημένο «κάθεται» πάνω σε ένα κοινωνικό «ναρκοπέδιο» το οποίο ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμο να εκραγεί.   

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης