Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου: Ο Τσίπρας όλο και περισσότερο μοιάζει στον Καμμένο – Θα είναι μαζί μέχρι τέλους

Κεγκέρογλου: Ο Τσίπρας όλο και περισσότερο μοιάζει στον Καμμένο – Θα είναι μαζί μέχρι τέλους
Τα επόμενα χρόνια πρέπει να αλλάξει πολιτική η χώρα γιατί δεν αρκεί η αλλαγή προσώπων είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει όλο και περισσότερο με τον Π. Καμμένο διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Β. Κεγκέρογλου, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μένει μαζί με τους ΑΝΕΛ για να διατηρηθεί στην εξουσία.
«Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι εδώ και καιρό έχουν κλείσει τα ελλείμματα, η οικονομία πάει καλά, ποια η ανάγκη να συνεργάζεται με την ακροδεξιά;
Η μόνη ανάγκη είναι να είναι γαντζωμένος στην εξουσία...
Είναι φυσιολογικό, διότι ο Τσίπρας όλο και περισσότερο μοιάζει στον Πάνο Καμμένο και ο Καμμένος όλο και περισσότερο στον Τσίπρα.
Μαζί θα τα ψηφίσουν όλα και μαζί θα είναι στην κυβέρνηση μέχρι τέλους, τα υπόλοιπα είναι παραμύθια» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κεγκέρογλου, ο οποίος έθεσε τους στόχους για το Κίνημα Αλλαγής.
«Αυτό το οποίο για εμάς πρέπει τα επόμενα χρόνια να συμβεί είναι να αλλάξει πολιτική η χώρα γιατί δεν αρκεί η αλλαγή προσώπων.
Είχαμε αντιπαράθεση και με την κυβέρνηση και με τον κ. Μητσοτάκη ως προς τις πολιτικές θέσεις.
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κρίνει και να ελέγχει την κυβέρνηση.
Η ουσία είναι ότι η χώρα δεν έχει εθνική στρατηγική, η ουσία είναι ότι στη χώρα δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη, η ουσία είναι ότι στη χώρα δεν υπάρχει προστασία του πολίτη, δεν υπάρχει δικαιοσύνη ως προς την κοινωνία στις αποφάσεις και τις πολιτικές» υποστήριξε ο κ.Κεγκέρογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης