Πολιτική

Βρούτσης: Ξηλώνεται μεγάλο μέρος του νόμου Κατρούγκαλου – Δικαιώνεται η ΝΔ

Βρούτσης: Ξηλώνεται μεγάλο μέρος του νόμου Κατρούγκαλου – Δικαιώνεται η ΝΔ
Τόσο καιρό προτείναμε τη μείωση των εισφορών υποστήριξε ο κ. Βρούτσης
Για δικαίωση της ΝΔ όσον αφορά το νόμο Κατρούγκαλου έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που προβλέπει τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.
«Περιμένω να έρθουν να υπερασπιστούν ένα νομοσχέδιο - δικαίωση για τη ΝΔ και κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Προτείναμε τόσον καιρό τη μείωση τον εισφορών και μας κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο περί "κινήματος της γραβάτας".
Σήμερα ξηλώνεται ένα μεγάλο μέρος του νόμου Κατρούγκαλου και δικαιώνεται η ΝΔ.
Θέλω να δω πώς θα δικαιολογήσουν τη μετατόπισή τους» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε πως η Ελλάδα δεν έχει βγει από το μνημόνιο αλλά από τα προγράμματα προσαρμογής.
«Τρεις μήνες μετά την έξοδο, η Ελλάδα είναι εκτός αγορών» υποστήριξε ο κ.Βρούτσης, ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και ψέματα.
«Με λοιδόρησαν για τον νόμο μου του 2013, για την αύξηση του κατωτάτου μισθού και τώρα τον υιοθέτησαν
Θα την ψηφίσουμε τη μείωση των εισφορών, υπονομεύτηκε το ασφαλιστικό από το νόμο Κατρούγκαλου» τόνισε ο κ.Βρούτσης, ο οποίος ερωτηθείς για τα αναδρομικά των συντάξεων, τόνισε ότι «μας ανησυχεί η εξέλιξη με τις πρόσφυγές των συνταξιούχων το πόσο μπορεί να ξεπεράσει και τα 12 δισ. ανάλογα με το αν θα κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Κατρούγκαλου».
«Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές συνδυαστικά με την δημοσιονομική δυνατότητα της χώρας» υποστήριξε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης