Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Το Ποτάμι δεν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές – Γίνεται προετοιμασία για σύμπλευση με τη ΝΔ

Θεοχάρης: Το Ποτάμι δεν θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές – Γίνεται προετοιμασία για σύμπλευση με τη ΝΔ
Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών που είναι μέσα στα γενικά πλαίσια της εθνικής γραμμής είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Την εκτίμηση ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές το Ποτάμι δεν θα κατέβει αυτόνομο διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, τονίζοντας ότι γίνεται προετοιμασία για σύμπλευση με τη ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοχάρης υποστήριξε πως η σύμπλευση του Ποταμιού με τη ΝΔ «θα γίνει μονόδρομος υπό το βάρος των δημοσκοπικών δεδομένων».
«Αν κανείς διαβάσει προσεκτικά τα ψηφίσματα του τελευταίου συνεδρίου θα οδηγηθεί σε ένα τέτοιο συμπέρασμα» είπε ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος σχετικά με το Κίνημα Αλλαγής, υποστήριξε ότι «περνά μια πολύ βαθιά κρίση, όπως συνολικά η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία».
«Εγώ είμαι ένας φιλελεύθερος πολιτικός δεν μπορώ να βρω τρόπο συνεννόησης μαζί τους» είπε ο κ.Θεοχάρης, τονίζοντας ότι είναι και παραμένει βουλευτής της αντιπολίτευσης αλλά δεν μπορεί να λέει όχι σε όλα εκ προοιμίου.
«Εφόσον προχωρήσουν σωστά οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια και γίνει σαφές ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία ελληνική κληρονομιά, θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών που είναι μέσα στα γενικά πλαίσια της εθνικής γραμμής» υποστήριξε ο κ.Θεοχάρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης