Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέες γευστικές συνθέσεις δώρου από τη Yoleni’s

tags :
Νέες γευστικές συνθέσεις δώρου από τη Yoleni’s
Νέες γευστικές συνθέσεις δώρου από τη Yoleni’s
Το Κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s στην καρδιά της Αθήνας είναι γνωστό ως το «σπίτι» του Έλληνα παραγωγού, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε πάνω από 1000 ποιοτικά προϊόντα αξιόλογων, μικρών Ελλήνων παραγωγών, να τα γευτούμε και φυσικά να εξερευνήσουμε τη βαθειά ιστορία και παράδοση που κρύβουν!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η οικογένεια της Yoleni’s χρησιμοποίησε τα προϊόντα αυτά, θέλοντας να δημιουργήσει προτάσεις δώρων γεμάτες γεύσεις και αρώματα της πατρίδας μας, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους παραλήπτες τους!
Ενόψει της εορταστικής περιόδου, οι νέες προτάσεις της Yoleni’s αποτελούν ιδανικά δώρα για πελάτες και συναδέλφους, για συνεδριακά και αναμνηστικά δώρα και φυσικά για προσωπικά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Για πρώτη φορά φέτος η Yoleni’s διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα σειρά συλλεκτικών προϊόντων, φιλοτεχνημένων από τον ζωγράφο Θανάση Λάλα.
Τέλος, πέραν της online και in-store διάθεσης των έτοιμων συνθέσεων, στο Κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s έχει ήδη δημιουργηθεί ένα ειδικά σχεδιασμένο Gift Box Showroom, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επιτόπου μια custom-made σύνθεση δώρου με τα προϊόντα της επιλογής τους!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης