Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο προϊόν ψηφιακού μετασχηματισμού από την Intracom Telecom

tags :
Νέο προϊόν ψηφιακού μετασχηματισμού από την Intracom Telecom
Νέο προϊόν ψηφιακού μετασχηματισμού από την Intracom Telecom
Η νέα λύση «Intrallect Banking» παρουσιάστηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν οι δύο εταιρείες στην πρωτεύουσα Γερεβάν της Αρμενίας, η οποία ήταν αφιερωμένη στον μετασχηματισμό των ψηφιακών συστημάτων του τραπεζικού τομέα της χώρας.
Η Ιntracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών και IT συστημάτων και λύσεων, και η Intellect Design Arena, παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας για τραπεζικές, ασφαλιστικές και άλλες χρηματοοικονομικές εφαρμογές, ανακοίνωσαν τη λύση “Intrallect Banking”, μια νέα πρόταση βασιζόμενη στην τεχνολογία cloud, η οποία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες ψηφιοποίησης των εμπορικών τραπεζών της Αρμενίας με τον πιο ασφαλή και αποδοτικό τρόπο.
Η νέα λύση παρουσιάστηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν οι δύο εταιρείες στην πρωτεύουσα Γερεβάν της Αρμενίας, η οποία ήταν αφιερωμένη στον μετασχηματισμό των ψηφιακών συστημάτων του τραπεζικού τομέα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κορυφαία στελέχη της Intellect Design και της Ιntracom Telecom ανέλυσαν στους συμμετέχοντες τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο τραπεζικός τομέας στο άμεσο μέλλον και παρουσίασαν τα τεχνικά πλεονεκτήματα και τους παράγοντες διαφοροποίησης της λύσης, που επιτρέπουν σε οργανισμούς και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να επωφεληθούν από αυτή την καινοτομία.
Συγκεκριμένα, με τη λύση “Intrallect Banking”, οι τράπεζες μπορούν να ψηφιοποιήσουν τις δραστηριότητές τους μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά τους έξοδα, να διαφοροποιηθούν στην αγορά προωθώντας καινοτόμα προϊόντα και να προσφέρουν αξεπέραστη εμπειρία στους πελάτες τους.
Όλα αυτά μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας που έχει σχεδιαστεί και παραμετροποιηθεί σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο και τις επιχειρησιακές ανάγκες της Αρμενίας.
Οπως αναφέρει η εταιρία, η εν λόγω ολοκληρωμένη Digital Core banking λύση έχει βασική ειδοποιό διαφορά την δυνατότητα Digital 360 που συνοψίζεται στα εξής: τη Digital Outside υπηρεσία, η οποία έρχεται να βελτιώσει την ψηφιακή εμπειρία των πελατών, και τη Digital Inside που αφορά στην καλύτερη λειτουργική απόδοση του οργανισμού.
Aξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Intellect Design μαζί με την Ιntracom Armenia, μέλος του Ομίλου Ιntracom Telecom, υλοποιούν ήδη με μεγάλη επιτυχία ένα σημαντικό έργο τραπεζικού μετασχηματισμού για την Κεντρική Τράπεζα της Αρμενίας.
Ο κ. Γιώργος Μπλέκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Ιntracom Armenia, σημείωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καλεσμένους για το χρόνο που αφιέρωσαν σε αυτή την πρώτη γνωριμία και περιήγηση στις δυνατότητες της καινοτόμου cloud-based τραπεζικής λύσης μας. Είμαι βέβαιος ότι οι τράπεζες της Αρμενίας μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από την πελατοκεντρική αυτή λύση και να μετασχηματιστούν επιτυχώς σε ψηφιακές «έξυπνες» τράπεζες, αξιοποιώντας την τεχνολογία και την τεχνογνωσία δύο κορυφαίων διεθνών παικτών στην ψηφιοποίηση των τραπεζών.”
Ο κ. Banesh Prabhu, Διευθυντής Στρατηγικής της Intellect Design, επισήμανε: “Η παρουσίαση της λύσης Intrallect Banking στην Αρμενία έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση από την τραπεζική κοινότητα. Τα περισσότερα στελέχη έχουν εκφράσει εξαιρετικά σχόλια και είμαστε ικανοποιημένοι που η πρότασή μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Σύντομα θα δούμε αρκετές τράπεζες να υιοθετούν τις ψηφιακές cloud-based τραπεζικές λύσεις μας.”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης