Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Danske Bank: Όλα τα βλέμματα στο Brexit σήμερα

tags :
Danske Bank: Όλα τα βλέμματα στο Brexit σήμερα
Οι αγορές χρειάζονται περισσότερη βεβαιότητα πριν δούμε ότι το ευρώ έναντι της στερλίνας κινηθεί ακόμα χαμηλότερα, αναφέρει η Danske Bank
Το βλέμμα των αγορών σήμερα παραμένει στις διεργασίες μετά την κατ' αρχήν συμφωνία για το Brexit, αναφέρουν οι αναλυτές της Danske Bank, καθώς η Theresa May έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με το υπουργικό συμβούλιο της στις για να συζητήσει το σχέδιο συμφωνίας με την ΕΕ.
"Εάν το υπουργικό συμβούλιο εγκρίνει το σχέδιο, η πραγματική δοκιμασία θα είναι αν η συμφωνία μπορεί να επιβιώσει στη Βουλή των Κοινοτήτων, καθώς αναμένουμε ότι θα γίνει δεκτή από τους ηγέτες της ΕΕ χωρίς σημαντικά προβλήματα.
Αν και το DUP από τη Βόρεια Ιρλανδία και η ηγεσία του Εργατικού Κόμματος έχουν ήδη δηλώσει την αντίθεσή τους για το σχέδιο, η Theresa May βρίσκεται υπό το φόβο μιας μη-συμφωνίας.
Έτσι, αναμένεται να διασφαλίσει ότι οι μετριοπαθείς Συντηρητικοί και Εργατικοί Βουλευτές θα ψηφίσουν υπέρ αυτής", αναφέρει η Danske Bank.
"Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν μία πιθανή σύνοδος κορυφής της ΕΕ για το Brexit στις 25 Νοεμβρίου και η ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων στις 10 Δεκεμβρίου.
Οι αγορές χρειάζονται περισσότερη βεβαιότητα πριν δούμε ότι το ευρώ έναντι της στερλίνας κινηθεί ακόμα χαμηλότερα", αναφέρει η Danske Bank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης