Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Έχουν ανοίξει τους λογαριασμούς μου – Ψάχνουν τρόπο να ενοχοποιήσουν το Σημίτη

Χρυσοχοΐδης: Έχουν ανοίξει τους λογαριασμούς μου – Ψάχνουν τρόπο να ενοχοποιήσουν το Σημίτη
Ας κάνουν ότι θέλουν, δεν με αφορά – Σέβομαι τους νόμους υποστήριξε ο πρώην κορυφαίος υπουργός
Στην παραδοχή ότι πράγματι οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει στο άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών προχώρησε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιβεβαιώνοντας πληροφορίες και δημοσιεύματα που ήθελαν το όνομα του να ερευνάται μαζί με αυτό του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και άλλων πέντε φυσικών προσώπων στην Ελλάδα για την υπόθεση με το σύστημα ασφαλείας C4I.
«Έχουν ανοίξει τους λογαριασμούς μου, ας κάνουν ότι θέλουν δεν με αφορά.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Είμαι ένας πολίτης που σέβεται το νόμο», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας πως η εξέλιξη αυτή δεν τον εκπλήσσει.
«Ψάχνουν τρόπο να ενοχοποιήσουν τον Κώστα Σημίτη.
Το γεγονός ότι βάζουν και την κυρία Σημίτη και τον αδερφό του και ταυτόχρονα εμπλέκουν το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, δείχνει που θέλουν να το πάνε» είπε ο πρώην υπουργός.
«Υπάρχει μια κατάθεση ενός Γάλλου, πρώην στελέχους της εταιρείας «ΘΑΛΗΣ», που λέει για κάποιες μίζες στην Ελλάδα, αλλά δεν απέδειξε ποτέ τίποτα και καταδικάστηκε για αυτό.
Σε αυτήν την κατάθεη, έχει την αναφορά ότι είχαμε προβλέψει (σσ η εταιρεία ΘΑΛΗΣ), για τους Έλληνες 7% μίζα, αλλά χάσαμε την δουλειά» τόνισε ο πρώην υπουργός, αναφέροντας πως το στέλεχος αυτό τονίζει ότι «δεν μπορέσαμε να πάρουμε το σύστημα ασφάλειας, γιατί οι Αμερικανοί είχαν πρόσβαση στον πρωθυπουργό και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη».
«Αυτή είναι η ιστορία.
Υπάρχει και ένας λογαριασμός του Κώστα Σημίτη προς τον αδερφό του.
Έτσι προσπαθούν να στήσουν κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, ο οποίος εκτίμησε ότι η υπόθεση αυτή θα γυρίσει μπούμπερανγκ σε αυτούς που την προκάλεσαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης