Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fox (Yπ. Εμπορίου Βρετανίας): Ατυχής εξέλιξη μία μη συμφωνία για το Brexit - Η Βρετανία χρειάζεται σταθερότητα

Fox  (Yπ. Εμπορίου Βρετανίας): Ατυχής εξέλιξη μία μη συμφωνία για το Brexit - Η Βρετανία χρειάζεται σταθερότητα
Ο Βρετανός υπουργός Εμπορίου αρνήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να γίνει ο επόμενος υπουργός Brexit μετά την παραίτηση του Dominic Raab
Ως «ατυχές» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία για το Brexit ο υπουργός Διεθνούς Εμπορίου της Βρετανίας, Liam Fox, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη του να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα.
Ειδικότερα, ο Βρετανός αξιωματούχος δήλωσε ότι η πιθανότητα του να μην υπάρξει συμφωνία για το Brexit υπάρχει ακόμα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν «ατυχής», ενώ συμφώνησε με τη δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος, Michael Gove, ότι η Βρετανία χρειάζεται «σταθερότητα».
Παράλληλα, ο κ. Fox αρνήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να γίνει ο επόμενος υπουργός Brexit, καθώς η θέση είναι από εχθές (15/11) «κενή» μετά την παραίτηση του Dominic Raab.
Νωρίτερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Michael Gove, επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στο υπουργικό συμβούλιο της πρωθυπουργού Theresa May, παρά την αντίθεση που υπάρχει για τη συμφωνία του Brexit.
Μέχρι στιγμής, οι δύο προαναφερθέντες υπουργοί, μαζί με τρεις ακόμα υπουργούς του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στην κυβέρνηση της Theresa May, προκειμένου να οδηγήσουν το Brexit «σε μία καλύτερη θέση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης