Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στην αγορά της Ισπανίας επεκείνονται τα Ikos Resorts

tags :
Στην αγορά της Ισπανίας επεκείνονται τα Ikos Resorts
Στην αγορά της Ισπανίας επεκείνονται τα Ikos Resorts
Τα φτερά τους στην Ισπανική αγορά άνοιξαν τα Ikos Resorts, καθώς ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει η ολική ανακατασκευή του Ikos Andalusia, του πρώτου πολυτελούς resort του ομίλου Sani/Ikos στην Ιβηρική χερσόνησο, προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ.
Το Ikos Andalusia, το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί τον Μάιο του 2020, μετά την ολοκλήρωση ενός σχεδίου ανακατασκευή ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται στην παραλία της Estepona, σε απόσταση μικρότερη των 60 λεπτών από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλαγα και μόλις 30 χλμ. από τη Μαρμπέλα.
Θα διαθέτει 7 διαφορετικά κτίρια με 411 δωμάτια και σουίτες, επτά εστιατόρια, 8 εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες συνολικής επιφάνειας 4.000 m2, υπερπολυτελές spa, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, θέατρο και ειδικούς χώρους για τα παιδιά.
Το Ikos Andalusia θα αποτελέσει το πρώτο resort του ομίλου στο εξωτερικό και το πέμπτο συνολικά, αφού μετά τα πολυβραβευμένα Ikos Oceania και Ikos Olivia της Χαλκιδικής, στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου ήρθαν να προστεθούν το Ikos Dassia στην Κέρκυρα, το οποίο εγκαινιάστηκε τον περασμένο Μάιο, και το Ikos Aria στην Κω, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες τον Μάιο 2019.
"Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι με την επέκταση του πρωτοποριακού μοντέλου διακοπών Ikos Infinite Lifestyle στην Ισπανία.
Τα Ikos Resorts είναι το πρώτο διεθνές brand με ελληνικό DNA, το οποίο προχωρά σε μια επένδυση τέτοιας κλίμακας σε μια από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές Αγορές παγκοσμίως.
Στόχος μας είναι το Ikos Andalusia να αποτελέσει παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην κατηγορία Luxury All-inclusive σε όλο τον κόσμο.
Η διεύρυνση σε νέες ανταγωνιστικές αγορές του εξωτερικού λειτουργεί πολλαπλασιαστικά αφού μπορεί να ενισχύσει τη ροή εύπορων τουριστών προς την Ελλάδα και να αναβαθμίσει την εικόνα του ελληνικού τουρισμού στα μάτια μιας κατηγορίας τουριστών που διεκδικούν όλοι οι προορισμοί", δήλωσε ο κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Sani/Ikos.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης