Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένταση έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ένταση έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, στο πλαίσιο των εορτασμών της 45ης εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Ένταση σημειώθηκε έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς φοιτητές δεν επέτρεψαν  την είσοδο τόσο στο προεδρείο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ), όσο και στον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Π. Τσαραμπουλίδη και στον δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών, Σ. Δανιηλίδη.
Ειδικότερα, μέλη φοιτητικών συλλόγων από τον χώρο της Αριστεράς προσπάθησαν να εμποδίσουν κάποιες αντιπροσωπείες να καταθέσουν στεφάνια και σημειώθηκε φραστική αντιπαράθεση.
Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν τόσο όταν το προεδρείο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) βρέθηκε στην Σχολή, όσο και όταν επιχείρησαν  να περάσουν την είσοδο ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, οι οποίοι αργπότερα πλησίασαν το σημείο.
Στεφάνια στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ,στο πλαίσιο των εορτασμών της 45ης εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κατέθεσαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-74, της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, του ΚΚΕ, της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος, του ΠΑΜΕ, της Λαϊκής Ενότητας, αλλά και εκπρόσωποι συνδικάτων, ομοσπονδιών, σωματείων εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών, μαθητών κ.ά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης