Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση Trump με CIA και Pompeo για την υπόθεση Khashoggi μετά τις διαρροές για εμπλοκή του Σαουδάραβα πρίγκιπα

Συνάντηση Trump με CIA και Pompeo για την υπόθεση Khashoggi μετά τις διαρροές για εμπλοκή του Σαουδάραβα πρίγκιπα
Η Σαουδική Αραβία δήλωσε οτι οι ισχυρισμοί σε αυτή την υποτιθέμενη εκτίμηση είναι ψευδείς, συνεχίζουμε να ακούμε διάφορες θεωρίες χωρίς βάση
Συνομιλίες με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Mike Pompeo και τη CIA θα έχει ο Donald Trump για την υπόθεση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Khashoggi μετά τις αποκαλύψεις των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για άμεση εμπλοκή του πρίγκιπα Mohammed bin Salman.
Όπως αναφέρει το Bloomberg η CIA έχει συμπεράνει ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος Mohammed bin Salman διέταξε τη δολοφονία του Khashoggi τον περασμένο μήνα, έγραψε η εφημερίδα The Washington Post την Παρασκευή, επικαλούμενη πολλές ανώνυμες πηγές ενημερωμένες για το πόρισμά της.
Αυτή η πληροφορία, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα στην οποία αρθρογραφούσε τελευταία ο δημοσιογράφος, που είχε επικρίνει αποφάσεις του παλατιού, είναι διαμετρικά αντίθετη προς τους ισχυρισμούς των αρχών του βασιλείου, σύμφωνα με τις οποίες ο διάδοχος του θρόνου δεν είχε ουδεμία ανάμιξη στην υπόθεση.
Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας απέρριψε το πόρισμα της CIA με τον εκπρόσωπό της να δηλώνει ότι «οι ισχυρισμοί σε αυτή την υποτιθέμενη εκτίμηση είναι ψευδείς. Έχουμε ακούσει και συνεχίζουμε να ακούμε διάφορες θεωρίες χωρίς να βλέπουμε την πρωταρχική βάση αυτών των εικασιών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης