Χατζηδάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση έχει μπει στη λογική του "Τσίπρα δωσ' τα όλα" - Υπόσχεται στους πάντες τα πάντα

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση έχει μπει στη λογική του
Η κυβέρνηση  «σκανδαλολογεί και προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους της», τονίζει ο Κ. Χατζηδάκης
«Η κυβέρνηση έχει μπει στη λογική του "Τσίπρα δωσ' τα όλα"», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "'Εθνος της Κυριακής" ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
Όπως σημειώνει, η κυβέρνηση «υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, μήπως περιορίσει την επερχόμενη ήττα της».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει ξεδιάντροπη τη συμπεριφορά της κυβέρνησης που εργαλειοποιεί το θέμα των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας για να υποσχεθεί 10.000 προσλήψεις, ενώ για το θέμα των συντάξεων αναφέρει ότι η «κυβέρνηση Τσίπρα από το 2015 και μετά έχει κάνει 21 αρνητικές παρεμβάσεις στις συντάξεις (ΕΚΑΣ, επικουρικές, νόμος Κατρούγκαλου κ.α) και τώρα παίρνει πίσω την 21η παρέμβασή της και πανηγυρίζει».
Για τα αναδρομικά ο κ. Χατζηδάκης υπογραμμίζει πως η θέση της ΝΔ είναι σαφής ότι  «οι τελεσίδικες αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να εφαρμόζονται», σημειώνοντας ωστόσο ότι επειδή το δημοσιονομικό κόστος είναι τεράστιο θα πρέπει να σκεφθούμε ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα αυτό το βάρος, «με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που η οικονομία σέρνεται ή με κυβέρνηση ΝΔ που μπορεί να φέρει επενδύσεις και νέες δουλειές».
Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σκανδαλολογεί και προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους της» χωρίς να την ενδιαφέρει «ούτε η αλήθεια ούτε η διαλεύκανση των υποθέσεων που ερευνά η Δικαιοσύνη αλλά η εξυπηρέτηση του προεκλογικού σχεδιασμού της».
Υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ εγείρει θέματα τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν αναδειχθεί από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταγγελίες για τη διαχείριση των χρημάτων για τους πρόσφυγες, η αδιαφάνεια στην ΕΡΤ, οι δηλώσεις του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΠΑ επί ΣΥΡΙΖΑ κ. Κιτσάκου ότι για τις ενέργειες που διώκεται ο ίδιος από τη Δικαιοσύνη, έχει λάβει εντολές από έξι υπουργούς».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS