Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bradley (Βρετανία): Δεν υπάρχει χρόνος για μία διαφορετική συμφωνία για το Brexit - Η τρέχουσα συμφωνία είναι η καλύτερη για όλη τη Βρετανία

Bradley (Βρετανία): Δεν υπάρχει χρόνος για μία διαφορετική συμφωνία για το Brexit - Η τρέχουσα συμφωνία είναι η καλύτερη για όλη τη Βρετανία
Η Βρετανίδα υπουργός για τη Βόρεια Ιρλανδία τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μία άλλη συμφωνία για το Brexit
Στο γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνοα για μία διαφορετική συμφωνία για το Brexit, αναφέρθηκε σήμερα (19/11) η Βρετανίδα υπουργός για τη Βόρεια Ιρλανδία, Karen Bradley, η οποία χαρακτήρισε την τρέχουσα συμφωνία ως την καλύτερη για όλη τη Βρετανία.
Ειδικότερα, η κα Bradley ανέφερε ότι «εάν απορριφθεί η συμφωνία της πρωθυπουργού Theresa May με τις Βρυξέλλες για το Brexit, η χώρα θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία».
«Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη συμφωνία, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι σε έξι μέρες», ανέφερε χαρακτήριστικά η Βρετανίδα υπουργός κατά τη διάρκεια συνάντησής της με επιχειρήσεις στο Μπέλφαστ.
«Η συμφωνία αυτή είναι η καλύτερη για το σύνολο του Ηνωμένου Βασιλείου», τόνισε η κα Bradley, για να προσθέσει ότι «η χώρα είναι αντιμέτωπη με μία επιλογή, είτε αυτή τη συμφωνία, είτε το να επιστρέψει στο σημείο μηδέν με το Brexit».
Νωρίτερα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Peter Altmaier, δήλωσε ότι «δεν είναι απλό να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση τώρα», εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του στην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Theresa May, καθώς η υπάρχουσα συμφωνία αναμένεται να δοθεί στο κοινοβούλιο για ψηφοφορία.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, η υπάρχουσα συμφωνία είναι «δίκαιη και για τις δύο πλευρές και δεν πρέπει να αλλάξει», ενώ πρόσθεσε ότι η Theresa May δεν έκανε κανέναν λάθος κατά τη διάρκεια των συνομιλιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης