Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Κραχ» στα ψηφιακά νομίσματα – Τα 5.000 δολάρια πλησιάζει το Bitcoin

«Κραχ» στα ψηφιακά νομίσματα – Τα 5.000 δολάρια πλησιάζει το Bitcoin
«Ελεύθερη πτώση» στα ψηφιακά νομίσματα 
Νέο «κραχ» λαμβάνει χώρα σήμερα (19/11) στον κλάδο ψηφιακών νομισμάτων, με τη συνολική αξία των κρυπτονομισμάτων να καταρρέει κατά 30 δισεκ. δολάρια σε ημερήσια βάση, στα 168 δισεκ. δολάρια!
Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών φθάνει τα 18 δισεκ. δολάρια, το τελευταίο 24ωρο.
Το Bitcoin βιώνει διόρθωση 9%, στα χαμηλότερα επίπεδα για το τρέχον έτος και πλησιάζοντας τα 5.000 δολάρια ανά δολάρια -στην πλατφόρμα CoinMarketCap.
Η κεφαλαιοποίηση του δημοφιλέστερου ψηφιακού νομίσματος ανέρχεται σε μόλις 88,9 δισεκ. δολάρια, έπειτα από υποχώρηση άνω του 60% από τις αρχές του έτους.
Λίγο πιο ανθεκτικό εμφανίζεται το XPR (Ripple), το οποίο παραμένει κοντά στο ψυχολογικό όριο των 50 σεντς ανά μονάδα, με κεφαλαιοποίηση ύψους 19,9 δισεκ. δολαρίων.
Ολική κατάρρευση για το Ethereum, το οποίο πλησιάζει τα 150 δολάρια ανά μονάδα.
Πτώση άνω του 8% παρατηρείται, επίσης, στα κρυπτονομίσματα Bitcoin Cash, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Cardano και Monero.
Αμετάβλητο το «ασφαλές καταφύγιο» Tether.
Αναλυτικά οι τιμές, στις 19:25:

Image
Image
Image

Μεταξύ του ελάχιστου ενδιαφέροντος από πλευράς επενδυτικού κοινού για τον κλάδο, αλλά και τις άκρως απαισιόδοξες προβλέψεις που έρχονται από παντού, σημαντικό ρόλο στην «ελεύθερη πτώση» του κλάδου ψηφιακών νομισμάτων παίζει ο «εμφύλιος πόλεμος» των Bitcoin Cash και Bitcoin SV.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης