Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Οι προοδευτικοί πολίτες στεκόμαστε απέναντι σε μεθοδεύσεις σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων - Συνάντηση με Σημίτη

Θεοχαρόπουλος: Οι προοδευτικοί πολίτες στεκόμαστε απέναντι σε μεθοδεύσεις σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων - Συνάντηση με Σημίτη
Στις 10:30 η συνάντηση στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή
(upd) Μετά την Φώφη Γεννηματά, ο Θ. Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 20/11 με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη προκειμένου να του εκφράσει τη στήριξη του στον απόηχο της υπόθεσης με το C4I που οδήγησε στο άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών.
"Τα γεγονότα που προκαλούν τη συνάντησή μας δεν είναι ευχάριστα, αλλά έχουμε πιο ευχάριστα μπροστά μας..." ανέφερε ο κ.Σημίτης κατά την υποδοχή του κ.Θεοχαρόπουλου στο γραφείο του στη Βουλή.
"Η παρουσία μου εδώ δείχνει πως όλο το Κίνημα Αλλαγής, ακόμη και όσοι δεν ανήκουμε στο ΠΑΣΟΚ, όλοι οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες στεκόμαστε απέναντι σε μεθοδεύσεις που επιχειρούν να σπιλώσουν πολιτικούς αντιπάλους και να ποινικοποιήουν την πολιτική ζωή του τόπου.
Το μόνο που καταφέρνουν όσοι σχεδιάζουν και υλοποιούν τέτοιες ενέργεεις είναι να ρίχνουν νερό στον μύλο δήθεν αντισυστημικών, εθνικολαϊκιστικών και ακροδεξιών δυνάμεων" υποστήριξε από την πλευρά του ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Τις τελευταίες ώρες όλα τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αλλά και της ευρύτερης Κεντροαριστεράς έχουν εκφράσει τη στήριξη τους στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, γεγονός που συμβάλλει στη συσπείρωση των δυνάμεων του χώρου.

(πρώτη ενημέρωση Τρίτη 20/11 08:05)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης