Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βαριές απώλειες στη Wall Street λόγω νέων πιέσεων στην τεχνολογία - Βαρίδι η Apple

Βαριές απώλειες στη Wall Street λόγω νέων πιέσεων στην τεχνολογία - Βαρίδι η Apple
Η μετοχή της Apple δέχεται σήμερα νέες ισχυρές πιέσεις, μετά τη νέα υποβάθμιση της τιμής στόχου από την Goldman Sachs, για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα
Με βαριές απώλειες άνοιξαν σήμερα (20/11/2018) οι δείκτες της Wall Street, με αρνητικούς πρωταγωνιστές και πάλι τις τεχνολογικές μετοχές, με τους τρεις δείκτες να σβήνουν μάλιστα το σύνολο των κερδών τους για το 2018.
Περί τις 16:30, ο Dow Jones υποχωρεί κατά 1,6% στις 24.623 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει πτώση 1,4% στις 2.655 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείται κατά 2% χαμηλότερα, στις 6.887 μονάδες.


Η μετοχή της Apple δέχεται σήμερα νέες ισχυρές πιέσεις, υποχωρώντας κατά 3,6% στο άνοιγμα, μετά τη νέα υποβάθμιση της τιμής στόχου από την Goldman Sachs, στα 182 δολ., για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.


Η νέα πτώση στην Apple οδηγεί χαμηλότερα τον τεχνολογικό κλάδο, με τη μετοχή της Facebook να υποχωρεί κατά 0,9%, της Amazon να καταγράφει απώλειες 3,7%, της Netflix να «βουλιάζει» κατά 4% και της Alphabet να κινείται κατά 1,5% χαμηλότερα.
Ισχυρές πιέσεις δέχεται και η μετοχή της Target, καταγράφοντας απώλειες 8,3% στο άνοιγμα, στον απόηχο των χειρότερων από ό,τι αναμενόταν αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.
Η Target πιέζει χαμηλότερα τον κλάδο λιανεμπορίου, με την Kohl's να σημειώνει βουτιά 9,9%, την L Brands να «βουλιάζει» κατά 13,8% και τη Macy's να υποχωρεί κατά 4%.
Ισχυρές απώλειες άνω του 3,5% καταγράφει και η μετοχή της Boeing.
Εν τω μεταξύ, οικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα για τις ΗΠΑ δεν ήταν αρκετά για να στηρίξουν την αγορά.
Ειδικότερα, σημερινά στοιχεία έδειξαν ότι οι ενάρξεις κατοικιών στις ΗΠΑ κατέγραψαν ήπια άνοδο 1,5% τον Οκτώβριο του 2018, στο εποχικά προσαρμοσμένο μέγεθος των 1,23 εκατ. κατοικιών τον Οκτώβριο, από 1,21 εκατ. τον Σεπτέμβριο.
Εν τω μεταξύ, οι οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν (για έναρξη τους επόμενους μήνες) κατέγραψαν μείωση 0,6%, στα 1,26 εκατ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης