Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατάρρευσης συνέχεια στα ψηφιακά νομίσματα – «Εξαϋλώθηκαν» 90 δισ. δολ. σε 3 ημέρες

Κατάρρευσης συνέχεια στα ψηφιακά νομίσματα – «Εξαϋλώθηκαν» 90 δισ. δολ. σε 3 ημέρες
Κατάρρευσης συνέχεια στα ψηφιακά νομίσματα
Τρίτη συνεχόμενη ημέρα sell-off σήμερα (20/11) για τον κλάδο ψηφιακών νομισμάτων, με τη συνολική αξία του κλάδου να έχει συρρικνωθεί κατά 20+ δισεκ. σε 24ωρη βάση και περίπου 90 δισεκ. δολάρια τις τελευταίες τρεις ημέρες!
Η αξία του κλάδου ανέρχεται σε 155,7 δισεκ. δολάρια, όταν τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους είχε εκτοξευθεί στα 900+ δισεκ. δολάρια.
Εξαιτίας των μαζικών πωλήσεων, ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών έχει αυξηθεί αισθητά, σε πάνω από 25 δισεκ. δολάρια.
Το Bitcoin διαπραγματεύεται -στην πλατφόρμα CoinMarketCap- στα 4.777,8 δολάρια ανά μονάδα, όταν νωρίτερα είχε φθάσει ακόμη και κάτω από 4.400 δολάρια!
Η κεφαλαιοποίηση μετά βίας ξεπερνά τα 83 δισεκ. δολάρια.
Το Ethereum «έχασε» και τα 150 δολάρια ανά μονάδα, εδραιώνοντας το XPR (Ripple) στη δεύτερη θέση του πίνακα κεφαλαιοποίησης.
Η μεγαλύτερη πτώση καταγράφεται στον «υπαίτιο» για το «κραχ» στον κλάδο, το Bitcoin Cash, άνω του 28% -σε μόλις 251 δολάρια!!
Να σημειωθεί πως, μεταξύ του ελάχιστου ενδιαφέροντος από πλευράς επενδυτικού κοινού για τον κλάδο, αλλά και τις άκρως απαισιόδοξες προβλέψεις που έρχονται από παντού, σημαντικότατο ρόλο στην «ελεύθερη πτώση» του κλάδου ψηφιακών νομισμάτων παίζει ο «εμφύλιος πόλεμος» των Bitcoin Cash και Bitcoin SV.
Ελάχιστα έχει μεταβληθεί η τιμή στο «ασφαλές καταφύγιο» Tether.
Αναλυτικά οι τιμές, στις 18:25:

Image
Image
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης