Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μυτιληναίος: Στις 11/12 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Ποια θέματα θα συζητηθούν

Μυτιληναίος: Στις 11/12 η  Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Ποια θέματα θα συζητηθούν
Στις 11/12 η  Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Μυτιληναίος- Τα θέματα της ημερήδιας διάταξης
Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Μυτιληναίος το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν της αποφάσεώς του που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 15ης Νοεμβρίου 2018, καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 11η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στα  γραφεία  του υποκαταστήματος  της  Εταιρείας  στο  Δήμο  Αμαρουσίου  Αττικής,  οδός  Αρτέμιδος αρ.  8,  στην  Αίθουσα  Συνεδρίων  Conference  Hall  Υπογείου. 
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 27η Δεκεμβρίου
2018,  ημέρα Πέμπτη και  ώρα 11:00 π.μ. και σε Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 7η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. αμφότερες στον ίδιο τόπο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Παροχή ειδικής άδειας - έγκρισης από τη γενική συνέλευση των  μετόχων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23᧧2-3 του κ.ν. 2190/1920 για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης και παροχής στεγαστικών υπηρεσιών σε σχέση
με γραφεία ιδιοκτησίας συνδεδεμένου μέρους κατά τους ορισμούς της §5 του ίδιου άρθρου
2.Τροποποίηση του  άρθρου 3 με τίτλο  «Έδρα» του καταστατικού για τη μεταφορά της καταστατικής έδρας της Εταιρείας  από  Πατρόκλου  5-7  σε Αρτέμιδος 8, στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης