Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νοσoκομείο «Γεννηματάς»: Διευθύντρια υποβιβάστηκε σε προϊσταμένη με κομματικά κριτήρια

Νοσoκομείο «Γεννηματάς»: Διευθύντρια υποβιβάστηκε σε προϊσταμένη με κομματικά κριτήρια
Νοσηλευτές του «Γ. Γεννηματάς» καταγγέλλουν τον διοικητή για αναίτια καρατόμηση διευθύντριας
Σε ειρηνική και δυναμική διαμαρτυρία στο γραφείο του διοικητή προχώρησε η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Νοσηλευτών ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ) για το θέμα της «καρατόμησης» της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ζητώντας απαντήσεις για τον υποβιβασμό της νοσηλεύτριας από τη θέση της διευθύντριας σε αυτή της προϊσταμένης.
Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ αναφέρει πως η αξιολόγηση της συγκεκριμένης εργαζόμενης από τον διοικητή ήταν άριστη και συνοδευόταν από εγκωμιαστικά σχόλια για τις διοικητικές της ικανότητες.
«Στην επίσκεψή μας γίναμε μάρτυρες της αμηχανίας του διοικητή κ. Κεκερή και της παντελούς του αδυναμίας να υποστηρίξει την επίμαχη απόφαση με πειστικά επιχειρήματα που να αντέχουν έστω σε μια στοιχειώδη κριτική.
Κατόπιν των επίμονων ερωτήσεών μας και ύστερα από την αποδόμηση της απόφασής του η απάντηση που πήραμε από τον κ. Κεκερή για την πραγματική αιτία της προκλητικής τούτης «καρατόμησης», ερείδεται δήθεν σε πιέσεις που δέχτηκε, άσχετες με την διοικητική επάρκεια της κ. Νταβώνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ.
Καταλογίζει δε η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ συμπεριφορές που δεν συνάδουν με συναδελφικό και συνδικαλιστικό κλίμα.
«Ετερόκλητοι άνθρωποι, προερχόμενοι από αντιδιαμετρικά αντίθετους κομματικούς χώρους, συνάπτοντας ανίερες συμμαχίες, έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική ατμόσφαιρα κηδεμονίας στη διοίκηση του νοσοκομείου, χωρίς να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν τους νοσηλευτές της βάρδιας, αλλά επιδιώκουν μόνο την εύνοια και την εξέλιξη των «ημετέρων» και των αυλικών τους» επισημαίνεται.
Η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ακυρώσει την επίμαχη απόφαση του κ. Κεκερή και να προχωρήσει άμεσα σε τυπικές κρίσεις διευθυντών με τρόπο αξιοκρατικό και δίκαιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης