Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Γραπτές οι απαντήσεις του Trump στον ειδικό εισαγγελέα Mueller για την υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές του 2016

tags :
ΗΠΑ: Γραπτές οι απαντήσεις του Trump στον ειδικό εισαγγελέα Mueller για την υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές του 2016
Για κυνήγι μαγισσών κάνει λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Γραπτώς απάντησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump στις ερωτήσεις του ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller, ο οποίος ερευνά την υπόθεση με τις καταγγελίες για την ανάμειξη της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία και στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.
«Σήμερα, ο πρόεδρος απάντησε στις γραπτές ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα.
Ο πρόεδρος απάντησε γραπτώς.
Είναι καιρός αυτή η έρευνα να ολοκληρωθεί» ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι δικηγόροι του Αμερικάνου προέδρου με τον R. Giuliani, τον γνωστό δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση υπέρ του Trump να αναφέρει σε δηλώσεις του πως «απαντήσαμε σε κάθε ερώτηση που τέθηκε και αφορούσε την προεκλογική εκστρατεία με επίκεντρο τη Ρωσία, αλλά δεν δόθηκε καμία απάντηση για μετά τις εκλογές».
Ο ειδικός εισαγγελέας Robert Mueller έχει αναλάβει να ερευνήσει εάν υπήρξε αθέμιτη σύμπραξη ανάμεσα στη Μόσχα και μέλη της ομάδας που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του Trump.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε λόγο «κυνήγι μαγισσών».
«Καμία σύμπραξη, τίποτα!» ανέφερε από τον κήπο του Λευκού Οίκου πριν αναχωρήσει για τη Φλόριντα, όπου θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές ενόψει της γιορτής των Ευχαριστιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης