Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πτώσης συνέχεια στα ψηφιακά νομίσματα – Κάτω από 150 δισ. δολάρια η αξία του κλάδου

Πτώσης συνέχεια στα ψηφιακά νομίσματα – Κάτω από 150 δισ. δολάρια η αξία του κλάδου
«Στο κόκκινο» τα ψηφιακά νομίσματα 
Πτωτικά κινούνται και σήμερα (21/11) οι τιμές των επικρατέστερων ψηφιακών νομισμάτων, αν και η υποχώρηση έχει μετριαστεί σημαντικά σε σύγκριση με το sell-off των προηγούμενων ημερών -«εξαφανίστηκαν» περίπου 100 δισεκ. δολάρια κεφαλαιοποίησης σε λίγα 24ωρα.
Πλέον, η συνολική αξία του κλάδου έχει υποχωρήσει στα χαμηλότερα επίπεδα που έχουν παρατηρηθεί από τις αρχές του 2017, στα 146,5 δισεκ. δολάρια, με τα 77,9 δισεκ. να αφορούν στο Bitcoin -στην πλατφόρμα CoinMarketCap.
Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, είχε εκτοξευθεί στο επίπεδο-ρεκόρ των 900+ δισεκ. δολαρίων.
Ο όγκος συναλλαγών το τελευταίο 24ωρο ανέρχεται σε 20,5 δισεκ. δολάρια, επισημαίνεται.
Το Bitcoin διαπραγματεύεται -στις 17:00- στα 4.778,2 δολάρια ανά μονάδα, όταν εχθές υποχώρησε ακόμη και κάτω από 4.400 δολάρια!
Το Ethereum καταρρέει στα 133 δολάρια ανά μονάδα, εδραιώνοντας το XPR (Ripple) στη δεύτερη θέση του πίνακα κεφαλαιοποίησης.
Να σημειωθεί πως, μεταξύ του ελάχιστου ενδιαφέροντος από πλευράς επενδυτικού κοινού για τον κλάδο, αλλά και τις άκρως απαισιόδοξες προβλέψεις που έρχονται από παντού, σημαντικότατο ρόλο στην «ελεύθερη πτώση» του κλάδου ψηφιακών νομισμάτων παίζει ο «εμφύλιος πόλεμος» των Bitcoin Cash και Bitcoin SV.
Ανοδικά κινείται το «ασφαλές καταφύγιο» Tether.
Αναλυτικά:

Image
Image
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης