Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ryanair: Κανένας αντίκτυπος από το Brexit, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το σενάριο του «no deal»

tags :
Ryanair: Κανένας αντίκτυπος από το Brexit, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το σενάριο του «no deal»
Η Ryanair είναι προετοιμασμένη για το σενάριο που δεν επιτευχθεί μια συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας, δήλωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της αεροπορικής εταιρείας, Kenny Jacobs
Κανέναν αντίκτυπο από το Brexit δεν αναμένει στη ζήτηση πτήσεων η Ryanair, ενώ η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης είναι προετοιμασμένη για το σενάριο που δεν επιτευχθεί μια συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Kenny Jacobs.
«Η ζήτηση που υπάρχει εκεί έξω είναι πραγματικά πολύ ισχυρή.
Ο Ευρωπαίος καταναλωτής, ο Βρετανός καταναλωτής απλά συνεχίζει να κάνει κρατήσεις», δήλωσε ο Jacobs.
Σύμφωνα με τον Jacobs, η δράση στην οποία θα πρέπει να προβεί η Ryanair εάν δεν υπάρξει συμφωνία για το Brexit είναι να συμμορφωθεί με τους κανόνες ιδιοκτησίας της ΕΕ. 
Μόλις το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρήσει από την ΕΕ, το 20% των μετοχών της Ryanair που ανήκουν σε Βρετανούς επενδυτές θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά, δήλωσε ο Jacobs.
Ο ίδιος, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, πρόσθεσε ότι η Ryanair δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει τη βρετανική περιφερειακή αεροπορική εταιρεία Flybe, η οποία τέθηκε προς πώληση την περασμένη εβδομάδα.
Ο Jacobs επανέλαβε, επίσης, ότι η Ryanair, η οποία έχει πληγεί από μια σειρά απεργιών φέτος, θα καταλήξει σε συμφωνίες με συνδικάτα στις κύριες αγορές της πριν από τα τέλη του Μαρτίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης