Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαντωνίου: Παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το C41

Παπαντωνίου: Παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το C41
Ο κατήφορος θα πρέπει να σταματήσει, τονίζει ο πρώην υπουργός που επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Για παροξυσμό χυδαίας λασπολογίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε εφαρμογή του « Δόγματος Πολάκη»  κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου με αφορμή τη διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση του C4I και την κατάθεση μάρτυρα που τον εμπλέκει σε παράνομες πληρωμές.
Ο κ. Παπαντωνίου τονίζει ότι, ο κατήφορος θα πρέπει να σταματήσει και προσθέτει, πως θα ασκήσει όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να προστατεύσει την τιμή του.

Η δήλωση του κ. Παπαντωνίου:

Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εφαρμογή του «Δόγματος Πολάκη» κορυφώνεται.
Τελευταίο κρούσμα η κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο εθνικής Άμυνας μετά το 2004.
Ο μάρτυρας προσήλθε «αυτοβούλως» γιατί «ξαφνικά» θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4I χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο - αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές.
Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι «φτάνει πια».
Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει.
Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου.
Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης