Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Περίεργο περιστατικό – Άγνωστοι «ξήλωσαν» τα σύνορα Ελλάδας και FYROM

Περίεργο περιστατικό – Άγνωστοι «ξήλωσαν» τα σύνορα Ελλάδας και FYROM
Άγνωστοι δράστες εκθεμελίωσαν 105 πυραμίδες που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας - FYROM
Ένα πραγματικά πολύ περίεργο περιστατικό ερευνούν οι εισαγγελικές και στρατιωτικές αρχές στη Φλώρινα, όπως και το τμήμα ασφαλείας.
Άγνωστοι δράστες το διάστημα 23-24 Νοεμβρίου 2018 εκθεμελίωσαν 105 πυραμίδες που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας - FYROM στη. Φλώρινα.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι άγνωστοι εκθεμελίωσαν και εγκατέλειψαν τις πυραμίδες στο ίδιο σημείο, στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου έως την Τοπική Κοινότητα Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.
Όπως γράφεο η εφημερίδα «Έθνος» μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση στην Φλώρινα αστυνομικών, στρατιωτικών και πολιτικών αξιωματούχων των δύο χωρών, προκειμένου να εξεταστεί το περιστατικό και να διαλευκανθεί το συντομότερο η υπόθεση.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι αρχές της FYROM έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένες τριγωνομετρικές πυραμίδες απέχουν 9 χλμ από το τελευταίο ελληνικό φυλάκιο και «είναι χρεωμένες στην πλευρά των Σκοπίων βάσει της συμφωνίας που έχουν υπογράψει Ελλάδα και πΓΔΜ. Δεν έχουμε ευθύνη εμείς αλλά οι γείτονές μας.
Δεν υπάρχει ορατότητα από το ελληνικό φυλάκιο αλλά περιοδικά πηγαίνουμε και ελέγχουμε εκεί την κατάσταση», τόνισαν στο ethnos.gr πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης