Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Άμεσα οι εκλογές, δεν θα περάσει το Σκοπιανό – Υπάρχει συμφωνία Μητσοτάκη – Γεννηματά

Λεβέντης: Άμεσα οι εκλογές, δεν θα περάσει το Σκοπιανό – Υπάρχει συμφωνία Μητσοτάκη – Γεννηματά
Η Ένωση Κεντρώων θα μπει στη Βουλή, ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις υποστήριξε ο κ.Λεβέντης
Την εκτίμηση πως η χώρα θα οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος επανέλαβε την εκτίμηση του πως Κ. Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά έχουν συμφωνήσει να συγκυβερνήσουν.
«Βλέπω τις εκλογές άμεσα, δεν θα περάσει από τη Βουλή το Σκοπιανό, για να μην πάρει όλη την προδοσία πάνω του ο Τσίπρας και για να διαλύσει τη ΝΔ.
Διότι μεταθέτοντας το θέμα στην κυβέρνηση ΝΔ - Γεννηματά θα τους διαλύσει ο Τσίπρας, γιατί αυτοί κατεβαίνουν με σύνθημα ότι δεν δέχονται τις Πρέσπες.
Υπό την πίεση των Αμερικανών θα τις δεχθούν» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Λεβέντης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχει συμφωνία Γεννηματά – Μητσοτάκη» για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές.
«Δεν θα μπουν πέντε κόμματα θα μπουν έξι.
Οι δημοσκοπήσεις αυτές είναι ψεύτικες, είναι της ΝΔ παραγγελμένες και είναι τα μαγειρεία του Θεοδωρικάκου.
Βασίζονται στην πεντακομματική Βουλή, άλλος μας δείχνει 2,9, άλλος 2, βλέπεις το χειρουργείο.
Είναι της ΝΔ, καταβάλλει προσπάθεια για να βγει αυτοδύναμη αλλά νομίζω ότι οι εμπειρίες τόσων δεκαετιών έχουν διδάξει τους Έλληνες.
Αν επιστρέψουμε σε αυτοδυναμίες και δικομματισμούς, θα ξαναέχουμε παρατράγουδα και πτωχεύσεις» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για την είσοδο της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή.
«Θα μπούμε στη Βουλή.
Εμείς υποφέρουμε από τις δημοσκοπήσεις γενικά ως κόμμα.
Καλύτερα να πέθαινε ο Λεβέντης θα διευκόλυνε τη ζωή του Τσίπρα και του Μητσοτάκη αυτό» τόνισε ο κ.Λεβέντης αναφέροντας πως θεωρεί δεδομένη τη νίκη της ΝΔ αλλά όχι με αυτοδυναμία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης