Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα παιδιά σε πρώτο ρόλο αυτά τα Χριστούγεννα στη Nova!

tags :
Τα παιδιά σε πρώτο ρόλο αυτά τα Χριστούγεννα στη Nova!
Εξαιρετικές παιδικές, οικογενειακές ταινίες στο Nova On Demand & όλη η μαγεία των Χριστουγέννων στο κανάλι NovachristmasHD
Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους μικρούς συνδρομητές της, η Nova έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για όλο τον Δεκέμβριο το οποίο αποτελείται από μία εξαιρετική επιλογή παιδικών και χριστουγεννιάτικων ταινιών που τόσο οι μικροί, όσο και οι μεγαλύτεροι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέσα από την υπηρεσία Nova On Demand, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου κι αν βρίσκονται.
Παράλληλα, το αγαπημένο κανάλι των Χριστουγέννων, NovachristmasHD, θα προβάλλει, όπως και κάθε χρόνο, τις καλύτερες οικογενειακές και χριστουγεννιάτικες ταινίες από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 5 Ιανουαρίου!
Στην υπηρεσία Nova On Demand θα βρίσκεται η ειδική κατηγορία «Christmas Time» με δύο ξεχωριστές υποκατηγορίες με παιδικές και χριστουγεννιάτικες ταινίες.
Η υποκατηγορία «Kids Christmas» θα σκορπίσει τη χαρά με ταινίες κινουμένων σχεδίων που το κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει όπου και όποτε – αλλά το κυριότερο όσες φορές θέλει! Ανάμεσά τους το «Πάντινγκτον 1&2», «O Γιος του Μεγαλοπατούσα», «Ο Γκάρφιλντ στον διαγωνισμό ταλέντων», «Φερδινάνδος», κ.α. Στην υποκατηγορία «Christmas Magic» μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από μία σειρά εξαιρετικών οικογενειακών και χριστουγεννιάτικων ταινιών, όπως τη χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Μια φορά τον χρόνο», με τους Ολίβια Γουάιλντ, Νταϊάν Κίτον, Αμάντα Σάιφρεντ και Τζον Γκούντμαν, την κομεντί «Οδηγός Αισιοδοξίας» που ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και για την οποία η Τζένιφερ Λόρενς κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, το μιούζικαλ «The Greatest showman» το οποίο κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού και ήταν υποψήφιο για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας – Κωμωδία ή Μιούζικαλ, ενώ ο πρωταγωνιστής Χιου Τζάκμαν ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου - Κωμωδία ή Μιούζικαλ κ.α.
Το NovachristmasHD, το κανάλι των Χριστουγέννων, από 15/12 έως 5/1, κάθε βράδυ από τις 20.30, θα προσφέρει 2 ταινίες για όλη την οικογένεια. Η πρώτη θα είναι μία αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ή παιδική ταινία, όπως: η κλασική χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Μόνος στο σπίτι» με τον Μακόλεϊ Κάλκιν, η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ταινία κινουμένων σχεδίων «Ξενοδοχείο για τέρατα», η ξεκαρδιστική κωμωδία «Mrs. Doubtfire» με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς κ.α.
Η δεύτερη ταινία που θα ακολουθεί συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα blockbuster της χρονιάς, όπως: «Wonder Woman», με την Γκαλ Γκαντότ, η κωμωδία φαντασίας «Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα», με τον Ντουέιν Τζόνσον, η χριστουγεννιάτικη ταινία «Μαμάδες με κακή διαγωγή: Χριστούγεννα εκτός ελέγχου» με την Μίλα Κούνις και τη Σούζαν Σαράντον κ.α. ενώ από τις 23/12 μέχρι και τις 26/12 θα προβάλλεται και μία ταινία του James Bond με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Casino Royale», «Quantum of Solace», «Skyfall» και «Spectre».
Στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος των Χριστουγέννων, η Nova έχει προγραμματίσει να προβάλει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από το Novacinema1HD, μία ανασκόπηση των μεγαλύτερων ταινιών του 2018, των σταρ του Χόλυγουντ που ξεχώρισαν, καθώς επίσης και των καλύτερων στιγμιότυπων των βραβείων από τη χρονιά που μας πέρασε. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια πρώτη γεύση από τις καλύτερες ταινίες που θα προβληθούν το 2019, καθώς επίσης και συνεντεύξεις αγαπημένων σταρ του Χόλυγουντ!   
Η Nova φέρνει την οικογένεια πιο κοντά αυτά τα Χριστούγεννα!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης