Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε σπείρα παράνομης διακίνησης αλλοδαπών

tags :
Εξαρθρώθηκε σπείρα παράνομης διακίνησης αλλοδαπών
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις αλλοδαποί, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε αλλοδαπούς από σημεία κοντά στον ποταμό Εβρο
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις αλλοδαποί, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε αλλοδαπούς από σημεία κοντά στον ποταμό Εβρο μέχρι τη θαλάσσια μεταφορά τους στην Ιταλία από περιοχές της Πελοποννήσου.
Παράλληλα, όπως ανέφερε η Διεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής κατά τη παρουσίαση της υπόθεσης, αρχηγός του κυκλώματος είναι ένας Σύρος, ο οποίος αναζητείται, όπως και άλλα οκτώ άτομα.
Για τη σύλληψη μελών του κυκλώματος πραγματοποιήθηκε ειδική επιχείρηση στην Αττική και τη Λακωνία, σε συνεργασία της αστυνομίας με τη Διεύθυνση Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Λιμενικού Σώματος.
Η σύλληψη των μελών της οργάνωσης έγινε την ώρα που 46 μετανάστες βρίσκονταν σε σκάφος σε θαλάσσια περιοχή της Μεσσηνιακής Μάνης, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΣ, Νίκος Λαγκαδιανός, εάν το σκάφος έφευγε με προοορισμό την Ιταλία δεν είχε κανένα μέσο ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης