Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εύσημα από την Ευρωβουλή στη νομισματική πολιτική Draghi

Εύσημα από την Ευρωβουλή στη νομισματική πολιτική Draghi
Ο Draghi μίλησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Ευρωζώνη το 2018, με κορυφαίες το νέο πρόγραμμα προσαρμογής της Ελλάδας και την προσφυγική κρίση
Εύσημα στον διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Mario Draghi για τη νομισματική πολιτική, απένειμαν οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Οι ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Werner Langen από τη Γερμανία και Ludek Niedermeyer από την Τσεχία, έπλεξαν το εγκώμιο της πολιτικής που εφαρμόζει η ΕΚΤ.
Ο Draghi μίλησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Ευρωζώνη το 2018, με κορυφαίες το νέο πρόγραμμα προσαρμογής της Ελλάδας και την προσφυγική κρίση.
Ο κεντρικός τραπεζίτης μίλησε επίσης για την ανάγκη μιας πιο ολοκληρωμένης ένωσης,  ώστε να καταστεί σταθερή και ευημερούσα.
Κριτική στη νομισματική πολιτική άσκησε ο ακροδεξιός Βέλγος ευρωβουλευτής Gerolf Annemans.
O Annemans κατηγόρησε τον Draghi για καταστροφική νομισματική πολιτική για να λάβει την απάντηση από τον κεντρικό τραπεζίτη,  ότι αυτό δεν το υποστηρίζουν 9,5 εκατ. άνεργοι που βρήκαν δουλειά χάρις σε αυτήν την πολιτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης