Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αυξημένη μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές με υψηλό τζίρο λόγω αναδιάρθρωσης δεικτών MSCI

tags :
ΧΑ: Αυξημένη μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές με υψηλό τζίρο λόγω αναδιάρθρωσης δεικτών MSCI
Στις εταιρείες που δημοσίευσαν και δημοσιεύουν αποτελέσματα θα στραφεί το βλέμμα των επενδυτών – Επιλεκτικές αγορές σε ΟΠΑΠ και Aegean λόγω καλής κερδοφορίας
Η επικείμενη αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI θα συνεχίσει να επηρεάζει την εγχώρια αγορά αφού αναμένονται σημαντικές εκροές λόγω των διαγραφών των τριών τραπεζών αλλά και της μείωσης της στάθμισης.
Η μεταβλητότητα εκτιμούν οι αναλυτές θα διατηρηθεί και στη σημερινή συνεδρίαση με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται και στις εταιρείες που δημοσίευσαν αποτελέσματα και τα οποία για Aegean και ΟΠΑΠ ήταν καλά και θα μπορούσαν να τραβήξουν επενδυτικό ενδιαφέρον.
 
Euroxx
Περιμένουμε οι όγκοι συναλλαγών να παραμείνουν αυξημένοι λόγω της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των δεικτών MSCI.
 
Eurobank
Περιμένουμε η σημερινή συνεδρίαση να έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με της προηγούμενης ενώ συγκεκριμένες μετοχές θα μπορούσαν να εμφανίσουν σημαντικές απώλειες λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών MSCI που θα λάβει χώρα σε δύο μέρες.
 
Beta
Οι ανησυχίες γύρω από την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI την Παρασκευή παραμένουν με εκροές να αναμένονται σε Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Πειραιώς στο κλείσιμο της συνεδρίασης.
Εν τω μεταξύ μεταβλητότητα αναμένεται στη σημερινή συνεδρίαση με τα βλέμματα να στρέφονται στα αποτελέσματα εννεαμήνου των τραπεζών που ανακοινώνονται αύριο από Alpha Bank και Εθνική αλλά και την Πειραιώς που δημοσιεύει την Παρασκευή.
Συσσώρευση με επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον σε συγκεκριμένες μετοχές αναμένεται μετά τις δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων εννεαμήνου (ΟΠΑΠ, Aegean).
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης