Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μοτοδυναμική: Στις 19/12 η Γενική Συνέλευση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

tags :
Μοτοδυναμική: Στις 19/12 η Γενική Συνέλευση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
Μοτοδυναμική: Στις 19/12 η ΓΣ για έγκριση της ΑΜΚ
Μοτοδυναμική: Στις 19/12 η ΓΔ για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου  

Κατόπιν της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας με την επωνυμία «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.», που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 28ης Νοεμβρίου 2018 και σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρίας να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την 19η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αίγλη Ζαππείου, Κήπος Ζαππείου, Τ.Κ. 10557, Αίθουσα PRIVE, 1ος όροφος, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1ο Θέμα: Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, μετά δικαιώματος ψήφου, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με τη δυνατότητα χρήσης του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει, περί δυνατότητας μερικής κάλυψης του κεφαλαίου.
Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρίας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας.
2ο Θέμα: Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των επί μέρους όρων της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, περιλαμβανομένης και της τιμής διάθεσης (κατΆ άρθρο 13 παρ. 6 του Κ.Ν. 2190/1920) και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ως και κάθε συναφούς με τα ανωτέρω θέματος.
Επιπλέον, παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν στην κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, στη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο Αθηνών και τις λοιπές εποπτικές και ρυθμιστικές αρχές.
3ο Θέμα: Διάφορες Ανακοινώσεις.

 
wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης