Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Σύλλογος Δανειζόμενου Προσωπικού Τραπεζιού Τομέα: Ανάγκη διαφάνειας στις προσλήψεις της Attica Bank - Επιστολές στη διοίκηση

tags :
Σύλλογος Δανειζόμενου Προσωπικού Τραπεζιού Τομέα: Ανάγκη διαφάνειας στις προσλήψεις της Attica Bank - Επιστολές στη διοίκηση
Για την ανάγκη διαφάνειας στις προσλήψεις της Attica Bank κάνει λόγο ο Σύλλογος Δανειζόμενου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα
Για την ανάγκη διαφάνειας στις προσλήψεις της Attica Bank κάνει λόγο ο Σύλλογος Δανειζόμενου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα σε ανακοίνωσή του στην οποία επισυνάπτει τις επιστολές που απέστειλε στη διοίκηση της Τράπεζας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η διαδικασία προσλήψεων "πρέπει να διέπεται από διαφάνεια, αξιοκρατία και διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σας αποστέλλουμε συνημμένα αρχεία των επιστολών που στάλθηκαν προς τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Αττικής σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο των εργαζομένων στην Τράπεζα μέσω τρίτων εταιριών.
Συγκεκριμένα στις επιστολές αναφέρεται το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα λαμβάνουν χώρα συνεντεύξεις προκειμένου κάποιοι εργαζόμενοι μέσω τρίτων εταιρειών να προσληφθούν από τη Τράπεζα.
Απ’ την πλευρά μας η απόφαση να καλύπτονται οι ανάγκες για προσωπικό της Τράπεζας από εργαζόμενους που ήδη εργάζονται για χρόνια στις υπηρεσίες της, είναι ορθή.
Αυτό καθώς -όπως αναφέρεται και στην επιστολή- οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες όχι μόνο έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και εξοικείωση με τις ενδοτραπεζικές διαδικασίες αλλά καθημερινά επιδεικνύουν αφοσίωση και ικανότητα στα καθήκοντα που τους ανατίθενται.
Έχουν δε σηκώσει μεγάλο εργασιακό βάρος για την επιτυχή ολοκλήρωση τον στόχων της Τράπεζας.
Στο ίδιο μήκος κύματος άλλωστε κινούνται και ανακοινώσεις των συλλόγων των εργαζομένων της Τράπεζας Αττικής.
Επιπλέον όμως τονίζεται το γεγονός πως η διαδικασία πρέπει να διέπεται από διαφάνεια, αξιοκρατία και διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.
Το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρεπή διαβίωση δεν αφορά άλλωστε μόνο τους εργαζομένους αλλά και έναν κύκλο ανθρώπων γύρω από αυτούς.
Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε ενημέρωση γύρω από τα τεκταινόμενα και είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο.

 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης