Τελευταία Νέα
Οικονομία

Η QCM κατηγορεί το bankingnews.gr για... fake news - Κάπου τα μπερδεύει...

tags :
Η QCM κατηγορεί το bankingnews.gr για... fake news - Κάπου τα μπερδεύει...
Η QCM μπερδεύει την καταγραφή του κλίματος της αγοράς με την είδηση...
Μάλλον η QCM δεν έχει καταλάβει... ή δεν θέλει να καταλάβει πως λειτουργεί μια ρηχή αγορά...
Έχοντας μια τακτική το τελευταίο δίμηνο να αφήνει τις φήμες να οργιάζουν, σχετικά με τις επικείμενες ανακοινώσεις της στις 3 Δεκεμβρίου 2018 (δείτε εδώ), κατηγορεί το bankingnews.gr ότι...διαδίδει fake news!
Με αφορμή την καταγραφή (και μόνο) της χθεσινής κατάρρευσης της μετοχής της Intralot (δείτε εδώ), η οποία σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς αποδίδονται στην επιφυλακτικότητα και στην καχυποψία της αγοράς, η QCM βρήκε ευκαιρία να κατηγορεί το bankingnews.gr για fake news, δηλαδή ψεύτικες ειδήσεις...
Μα αγαπητό QCM... το bankingnews.gr απλά καταγράφει τις φήμες της αγοράς... δεν τις παράγει...
Τις φήμες τις παράγουν συμπεριφορές που δεν είναι ξεκάθαρες... και δυστυχώς η QCM έχει εγκλωβίσει μια αγορά στην αβεβαιότητα των ανακοινώσεών της...
 




Τι έγραφε το www.bankingnews.gr στις 12 Νοεμβρίου 2018

Νέο «χτύπημα» ετοιμάζει η QCM που αποκάλυψε το σκάνδαλο Folli Follie - Στις 3/12 νέες ανακοινώσεις για Ιταλία ή Ελλάδα ή Νότια Ευρώπη...

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου στην ελληνική εταιρία Folli Follie το γνωστό επενδυτικό κεφάλαιο QCM και εκ των βασικών του στελεχών ο Gabriel Greco, ετοιμάζονται να δώσουν στη δημοσιότητα στοιχεία για μία ακόμη απάτη, όπως την χαρακτηρίζουν.
Η αποκάλυψη θα λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2018 στην ειδική εκδήλωση «KASE LEARNING: Shorting Conference» που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.
Μάλιστα, σε ειδικό ενημερωτικό που απεστάλει στους επενδυτές, το QCM υπερηφανεύεται για τα... συναρπαστικά νέα που ετοιμάζει, ενώ ανακοινώνει και τη δημιουργία του Quintessential Pure Activist Fund, με κεφάλαια 100 εκατ. δολαρίων, το οποίο θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε επενδύσεις ακτιβιστών, κυρίως short θέσεις.
"Από την έναρξη της σύντομης ακριβιστικής στρατηγικής το 2015, είχαμε απίστευτη επιτυχία και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την υποδοχή των επενδυτών καθώς και τα αποτελέσματα της προσπάθειας συλλογής κεφαλαίων.
Θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 3 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσουμε την επόμενη short θέση μας σε συνέδριο επενδυτών στο New York Athletic Club.
Πολλά ειδησεογραφικά μέσα θα καλύπτουν την αποκάλυψη της θέσης μας και αναμένουμε, ειλικρινά, μια έκρηξη.
Θα είναι από την ευρωπαϊκή αγορά και ιδιαίτερα από την ελληνική και την ιταλική ή τη νότια ευρωπαϊκή αγορά", αναφέρει το fund.
Μάλιστα, στην ενημέρωση αυτή, επισυνάπτεται μια σύντομη αναφορά για τη στρατηγική του νέου ταμείου, καθώς και μια επισκόπηση του τύπου για μερικές από τις προηγούμενες βραχυπρόθεσμες ακτιβιστικές του θέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η QCM σχολιάζει το δημοσίευμα του BankingNews, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η QCM έχει ενημερωθεί για άρθρο το οποίο δημοσιεύεται στο bankingnews.gr, στο οποίο υποτίθεται ότι υπάρχουν πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από ιδιωτικές επαφές που υπήρξαν με επενδυτές.
Αν και δεν σχολιάζουμε την αυθεντικότητα αυτών των πληροφοριών, προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να διατηρήσουν μεγάλο σκεπτικισμό αναφορικά με το εν λόγω άρθρο».








www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης