Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σε διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση υφιστάμενων συνεργασιών βρίσκεται η Παπουτσάνης

Σε διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση υφιστάμενων συνεργασιών βρίσκεται η Παπουτσάνης
Σε διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση υφιστάμενων συνεργασιών ανακοίνωσε ότι βρίσκεται η Παπουτσάνης
Σε διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση υφιστάμενων συνεργασιών ανακοίνωσε σήμερα (30/11/2018) ότι βρίσκεται η Παπουτσάνης, εκτιμώντας πως οι νέες συνεργασίες σε ετήσια βάση πλήρους λειτουργίας θα δημιουργήσουν επιπλέον πωλήσεις που αντιστοιχούν περίπου στο 25% των σημερινών πωλήσεων.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία με την επωνυμία «Παπουτσάνης Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Καταναλωτικών Αγαθών» (η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού 596/2014 και των κατ' εξουσιοδότηση αυτού εκτελεστικών κανονισμών, καθώς και του ν.3556/2007 περί δημοσιοποίησης ρυθμιζόμενων πληροφοριών, ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση υφιστάμενων συνεργασιών.
Στην περίπτωση επιτυχούς ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων, η παραγωγή των νέων προϊόντων θα ξεκινήσει ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2019 και θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το έτος 2020.
Η Εταιρεία εκτιμά ότι οι νέες συνεργασίες σε ετήσια βάση πλήρους λειτουργίας θα δημιουργήσουν επιπλέον πωλήσεις που αντιστοιχούν περίπου στο 25% των σημερινών πωλήσεων.
Η Εταιρεία σημειώνει ότι αναλαμβάνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη στην ανωτέρω διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης