Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να σιωπά για την υπόθεση της ΔΕΠΑ

ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να σιωπά για την υπόθεση της ΔΕΠΑ
«O κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να σιωπά και η Δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να παραπέμψει την υπόθεση στη Βουλή», τονίζει η ΝΔ
«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να σιωπά και η Δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να παραπέμψει την υπόθεση στη Βουλή», αναφέρει η ΝΔ για την υπόθεση της ΔΕΠΑ, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη σε εφημερίδα που παραχώρησε ο πρώην Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θ.  Κιτσάκος, ο οποίος αποκαλύπτει ότι επτά  υπουργοί ήξερα τα πάντα.
Η ΝΔ στην ανακοίνωσή της τονίζει  ότι «στη  συνέντευξη που παραχωρεί στα σημερινά “Νέα” ο πρώην Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρος Κιτσάκος επιβεβαιώνει πλέον με ακλόνητα στοιχεία ότι η κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα υπερασπιζόταν τα συμφέροντα του κ. Λαυρεντιάδη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.
Και αποκαλύπτει ότι το σκάνδαλο που στήθηκε το γνώριζαν τουλάχιστον επτά υπουργοί, προκαλώντας τον κ. Σταθάκη να δημοσιοποιήσει τους λόγους που τον απέπεμψε».
Σύμφωνα με τη ΝΔ, «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να σιωπά και η Δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να παραπέμψει την υπόθεση στη Βουλή.
 Πόσο μάλλον όταν ο κ. Κιτσάκος υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές».
Σημειώνεται ότι ο  πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Θόδωρος Κιτσάκος, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», αποκαλύπτει  ότι επτά υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν για το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη και ότι τώρα ο ίδιος δέχεται απειλές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης