Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας στηρίζει η ΝΔ για υποψήφια δήμαρχο Βόλου – Αυγενάκης: Θα δουλέψουμε ενωμένοι

Την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας στηρίζει η ΝΔ για υποψήφια δήμαρχο Βόλου – Αυγενάκης: Θα δουλέψουμε ενωμένοι
"O προϋπολογισμός δεν πρέπει να ψηφιστεί", σύμφωνα με τον Λ. Αυγενάκη
Τη στήριξη  της ΝΔ για την δημαρχεία του Βόλου στο πρόσωπο της προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας,  Ν. Καπούλα, έκανε γνωστό ο Γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Λ. Αυγενάκης.
Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση της ΝΔ, ο κ. Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι η επιτροπή αξιολόγησης του κόμματος απεφάνθη πως η Νάνσυ Καπούλα έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες «για να υπηρετήσει τον δήμο Βόλου» και μάλιστα, θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να συνταχθούν όλες οι δυνάμεις σε αυτή τη κατεύθυνση.
«Θα δουλέψουμε ενωμένοι και θα απευθυνθούμε σε όλους τους πολίτες του Βόλου. Δεν μας περισσεύει κανένας στους αγώνες που έχουμε να κάνουμε μπροστά μας», όπως είπε.
Ακόμη, ο κ. Αυγενάκης μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο τόνισε εκ νέου επανέλαβε ότι οι «είμαστε αποφασισμένοι ώστε η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα και αυτό είναι εθνική μας υποχρέωση», προσθέτοντας πως «θέλουμε μια Ελλάδα περήφανη, δυνατή που θα δρα, θα δημιουργεί πλούτο, νέες θέσεις εργασίας, ασφάλεια, αλλά και δημοκρατικούς θεσμούς που να λειτουργούν».
Ο ίδιος έκανε αναφορά στα φαινόμενα των μαθητικών καταλήψεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα από μαθητές που διαμαρτύρονται στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ότι η ΝΔ είναι αντίθετη στις καταλήψεις, επανέλαβε ότι το κόμμα είναι αντίθετο στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και ότι «δεν μπορεί οι μαθητές να συνεπαίρνονται από αυτό το πατριωτικό ζήτημα και να προχωρούν σε κλεισίματα σχολείων».
Σχετικά με την συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τον προϋπολογισμό στη Βουλή ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι «ο προϋπολογισμός δεν πρέπει να ψηφιστεί» και τον χαρακτήρισε αντιαναπτυξιακό.
Η υποψήφια δήμαρχος Βόλου, Νάνσυ Καπούλα, αφού τόνισε ότι «ο Βόλος πρέπει να γίνει μια σύγχρονη πόλη, όπως της αξίζει», αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που θα πάρει ως δήμαρχος Βόλου λέγοντας ότι θα επιδιώξει να αντιμετωπίσει ολιστικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα, θα επαναφέρει τις κοινωνικές δομές για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και θα διαθέσει τις αθλητικές υποδομές στους συλλόγους και τα σωματεία του διευρυμένου δήμου Βόλου.
Για την υπάρχουσα δημοτική αρχή,  η κ. Καπούλα ανέφερε ότι «δε θα της επιτρέψουμε άλλο να υβρίζει τους δημότες».
Η ίδια μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «θέλουμε και μπορούμε να έχουμε ένα δήμο που θα είναι καθαρός σε κάθε γωνιά, που θα σέβεται την καθημερινότητα και του πιο απομακρυσμένου νοικοκυριού στις δημοτικές ενότητες.
Μία έξυπνη πόλη όπως μπορεί να λειτουργήσει πλέον μέσω της ψηφιακής πολιτικής για να αναβαθμίσουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών αλλά και να παρέχουμε ασφάλεια στις περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.
Με περιβαλλοντική συνείδηση και με ορθή διαχείριση των απορριμμάτων μέσω της ανακύκλωσης και της επανάχρησης των υλικών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης